1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Tek eksiğimiz 10 numara”
“Tek eksiğimiz 10 numara”

“Tek eksiğimiz 10 numara”

Yeni sezonda hedefini başarı olarak belirleyen Gençler Birliği’nde takımı ateşleyecek 10 numara oyuncu arayışları sürüyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Son iki sezonda Süper Lig’de iyi işler çıkaran ve takımlar için zor bir deplasman haline dönen Gençler Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan, camianın artık kulübe bir kupanın gelmesini arzuladığını, bunun için de ellerinden geleni fazlası ile yapmaya çalıştıklarını söyledi. Gülcan, “Son iki sezondur takım olarak iyi işler çıkarıyoruz, ancak iyi iş değil, kupa kazanmak istiyoruz, bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Şampiyonluk hedefi ile yola çıktıklarını belirten Gülcan, “Bu dakikadan sonra tecrübemiz yok, çok genciz diye mazeretler üretmeye hakkımız yok. Tek eksiğimiz var, o da iyi kalite bir 10 numara oyuncudur” dedi.

GÜLCAN: “KUPA KAZANMAK İSTİYORUZ”... G.Birliği Başkanı Mustafa Gülcan, “Son iki sezondur takım olarak iyi işler çıkardık. Ancak iyi iş değil, kupa kazanmak istiyoruz. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız”

Gülcan, “Hafta içinde iki tane oyuncu takıma katılacak”

Gençler Birliği Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan, yaptığı açıklamada, geçmiş sezonlarda takımda forma giyen ve takım için çok faydalı işler çıkaran iki yabancı oyuncusu Malik ve Nemeka ile yeniden anlaşma sağladıklarını ve bu oyuncuların sezon açılışından beri takımla birlikte idmanlara eksiksiz çıktıkları söyledi. Yabancı oyuncu olarak kulübe kayıtlı bir çok yabancı oyuncu olduğunu belirten Gülcan, bu oyuncuların aradıkları, takımı sırtında taşıyacak 10 numara oyuncu olmadıklarını söyledi.

“10 NUMARA OYUNCU İSTİYORUZ”...  Gülcan: “Yabancı oyuncularımız Malik ve Nemeka ile yeniden anlaşma sağladık. Takımı sırtlayacak iyi kalitede bir 10 numara oyuncu istiyoruz”

Geçtiğimiz sezon takımda forma giyen Israel ile Saddam’ın yanı sıra Kuçük Kaymaklı’da attığı gollerle adından söz ettiren Odo’nun da kulübün bonservisli oyuncuları olduğunun altını çizen Gülcan, hafta içinde iki tane 10 numara pozisyonunda oynayabilecek oyuncunun takıma katılacağını ve bu oyunculardan birinin istedikleri gibi çıkmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur