1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TDP heyeti KTHY çadırını ziyaret etti
TDP heyeti KTHY çadırını ziyaret etti

TDP heyeti KTHY çadırını ziyaret etti

Özyiğit başkanlığındaki TDP heyeti, kendilerini “KTHY 64 mağduru” olarak niteleyen Kıbrıs Türk Hava Yolları eski çalışanlarını ziyaret etti

A+A-

 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit başkanlığındaki TDP heyeti, kendilerini “KTHY 64 mağduru” olarak niteleyen Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) eski çalışanlarını ziyaret etti

KTHY’nin eski merkez binası önüne kurulan çadıra gelen TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP milletvekilleri Mehmet Çakıcı, Hüseyin Angolemli ve Zeki Çeler’e TDP Genel Sekreteri Suphi Hüdaoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Birinci de eşlik etti.

TDP heyeti, KTHY çalışanlarına destek belirterek, çalışanların mücadelelerini daha da yükseltmelerini istedi. “Sokakta kalışımızın 101’inci, çadırda oluşumuzun 50’nci gündeyiz” diyen çalışanlar ateş de yaktı. Çadırda kullanılan plastik sandalyelerin bazıları kırılarak varile atıldı.

Eylemciler bir ara yolu da kesti. KTHY’nin bayrağını açan çalışlar, “Birlik, Mücadele, Dayanışma” sloganı atarak yol kesme eylemini alkışlarla sonlandırdı.

“CAS değil hak istiyoruz”, “Yaş ileriye maaş geriye”, “3. kez sokaktayız” gibi pankartların asılı olduğu eski KTHY merkez binası önünde basına açıklama da yapıldı.

 

(tak)

Bu haber toplam 1329 defa okunmuştur