1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tatar ve Deniz ailelerinin acı günü: Ayten Deniz veda etti
Tatar ve Deniz ailelerinin acı günü: Ayten Deniz veda etti

Tatar ve Deniz ailelerinin acı günü: Ayten Deniz veda etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın kayınvalidesi, Tatar'ın eşi iş kadını Sibel Tatar ile Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz'in annesi Ayten Deniz yaşama veda etti.

A+A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın kayınvalidesi, Tatar'ın eşi iş kadını Sibel Tatar ile Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz'in annesi Ayten Deniz yaşama veda etti.

Tatar bir sosyal medya iletisi ile acı haberi duyurdu, aileye başsağlığı diledi.

Tatar açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Kayınvalidem Ayten Deniz’in vefatını New York’ta öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, yaslı ailemize başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Ayten hanım hanımefendi kişiliği, sevecenliği, güzelliği ve fedakarlıkları ile hep anılacaktır.

Üzüntümüz büyük, kendisini hep özlemle anacağız. Nur içinde yatsın.

Ayten Deniz yarın Lefkoşa’da son yolculuğuna uğurlanacak
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kayınvalidesi Ayten Deniz’in vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı. Tatar mesajında, “Acımız büyüktür” dedi. 
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Ayten Deniz yarın Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’na eşinin yanına defnedilecek.
Kıbrıs konusuyla ilgili temaslarda bulunmak üzere New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar’ın annesi Ayten Deniz’in yaşamını yitirmesi nedeniyle yayımladığı mesajda, üzüntülerinin büyük olduğunu belirtirken, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Tatar’ın taziye mesajı şöyle:   
“Kayınvalidem Ayten Deniz’in vefatını çok büyük bir üzüntü ile göreve geldiğim New York’ta öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, yaslı ailemize, yakınları ile sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.
Ayten hanım hanımefendi kişiliği, sevecenliği, güzelliği ve fedakârlıkları ile hep anılacaktır. Üzüntümüz büyüktür, kendisini hep özlem ve sevgiyle anacağız. Nurlar içinde uyusun, ruhu şad olsun.”
Ulusal mücadelede büyük hizmetleri bulunan merhum Kemal Deniz’in eşi Ayten Deniz, yarın Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’na eşinin yanına defnedilecek.


TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Tatar'a başsağlığı

Türkiye Cumhuriyeti (TC) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kayınvalidesi vefat eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile eşi Sibel Tatar'a taziyelerini iletti.
Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Tatar'ın kayınvalidesi ve eşi Sibel Tatar ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz'in anneleri Ayten Deniz'in vefatı dolasıyla aile fertlerini telefonla aradı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ve Turgay Deniz de taziye dileklerini ileten TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a teşekkür etti.

Bu haber toplam 3099 defa okunmuştur