1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Takımlar hazırlanıyor
Takımlar hazırlanıyor

Takımlar hazırlanıyor

Futbolda 2013-2014 sezonuna hazırlanan takımlar hazırlık karşılaşmalarına başladı.

A+A-

Eren ŞİŞİK

Futbolda 2013-2014 sezonuna hazırlanan takımlar hazırlık karşılaşmalarına başladı. Birçok takımın sahaya indiği ve çalışmalarına hız verdiği bu dönemde, hazırlık karşılaşmalarıyla takımlar yeni oyuncularını görme fırsatı da elde ediyor. Bu kapsamda Yenicami ile Gönyeli takımları dün Gönyeli Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Yenicami karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan taraf oldu. Yenicami’ye galibiyeti getiren golleri Peter (2) ve Mustafa İnanç kaydederken, Gönyeli’nin tek golü ise Ulaş’tan geldi.

Peter dikkat çekti

Yenicami takımının 4 yabancı futbolcu denediği karşılaşmada 2 gole imza atan Peter oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekti. Bir hayli istekli bir görüntü çizen futbolcu diğer yabancı futbolcuların arasında bir adım öne çıktı. Öte yandan Gönyeli’de yeni transferler Coşkun Ulusoy, Okan Kibar, Yusuf Palaz, Tufan, Mehmet Kanat ve Arda Özkan’da karşılaşmada oynadı. Yenicami’de ise hafif sakatlıkları bulunan İbrahim Çıdamlı, Tansel Ekingen ve Hüseyin Sadıklar ile izinli olan Halil Turan dışında tüm futbolcular hazır bulundu.

Bu haber toplam 1427 defa okunmuştur
Etiketler : ,