1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Son imzalar atıldı
Son imzalar atıldı

Son imzalar atıldı

Yabancı uyruklu futbolcu transferi tamamlandı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından belirlenen yabancı uyruklu futbolcu transferi tamamlandı. Bazı takımlar son günde yabancı oyuncu tercihlerinde değişikliğe giderek kadrolarına katmak istedikleri oyunculara imza attırdı.

 

Kaymaklı’da Fofana gitti, Sarki geldi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı transferin son gününde yabancı kontenjanında değişikliğe gitti. Ligde ilk iki haftada forma giyen Fofana’dan vazgeçen yeşil siyahlılar, bir süre önce Binatlı’nın adaya getirerek antrenmanlarına çıkardığı, fakat anlaşamadığı Emmanuel Sarki’ye imza attırdı.

 

Binatlı’dan son gün değişikliği

Yabancı transferinde son gün değişikliği yapan bir diğer Süper Lig ekibi Binatlı oldu. Binatlı daha önce Mısır Ligi’nde Al Ahli’de forma giyen Nijeryalı forvet oyuncusu Peter Ebimobowei’yi adaya getirerek KTFF’de imza attırdı. Üç yabancı kontenjanını daha önce belirleyen Binatlı, bu transfer nedeni ile KTFF’de Abia İsrael’i kontenjandan çıkararak Peter’i ekledi.

 

Değirmenlik’e ve Akova’ya Kıbrıslı Rum

Birinci Lig ekiplerinden Değirmenlik ve Akova transferin son gününde Kıbrıslı Rum oyuncuları kadrolarına kattı. Değirmenlik, daha önce Mesarya Spor Kulübü’nde forma giymiş olan Philiphos Vakos’u, Akova da Mağusa Türk Gücü’nde forma giymiş George Louka’yı transfer etti.

 

Lefke’nin tercihi Ruslan Taliev

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü, yabancı uyruklu futbolcu transferinin son gününde kontenjanda değişiklik yaptı. Cedric ile yolların ayrılmasının ardından boşalan kontenjana, hazırlık döneminde takımla birlikte çalışan Rus oyuncu Ruslan Taliev dahil edildi. 

Bu haber toplam 2028 defa okunmuştur
Etiketler :