1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Simit Dünyası’ndan Dikmen’e anlamlı bağış
Simit Dünyası’ndan Dikmen’e anlamlı bağış

Simit Dünyası’ndan Dikmen’e anlamlı bağış

Simit Dünyası’nın başlatmış olduğu “ 1 TL’ye simit al Dikmen’de sel felaketinde zarar gören tüm ailelere destek ver” kampanyası tamamlanarak toplanan bağışlarla Dikmen’de onlarca evin ihtiyaçları karşılanıyor.

A+A-

Dikmen’de 5 Aralık’ta yaşanan sel felaketi nedeniyle bir süre önce Küçükuncular Group yönetim kurulu başkanı Erdinç Küçükuncular’ın katkılarıyla, Simit Dünyası’nın başlatmış olduğu “ 1 TL’ye simit al Dikmen’de sel felaketinde zarar gören tüm ailelere destek ver” kampanyası tamamlanarak toplanan bağışlarla Dikmen’de onlarca evin ihtiyaçları karşılanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Küçükuncular Group yönetim kurulu başkanı Erdinç Küçükuncular, Dikmen’de ve diğer bölgelerde yaşanan sel felaketinden dolayı sel mağdurlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, Simit Dünyası olarak başlatmış oldukları yardım kampanyası sonucunda, toplanan bağışlarla Dikmen’de sel mağduru olan onlarca insanın, belirlenen ihtiyaçlar listesi doğrultusunda, ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve kampanyada emeği geçen ve katkı koyan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

 Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi ise, Dikmen’de yaşanan sel felaketinden dolayı, bir çok evin zarar gördüğünü bu kapsamda selde mağdur olan insanların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Küçükuncular Group yönetim kurulu başkanı Erdinç Küçükuncular’a Simit Dünyası’nın düzenlemiş olduğu yardım kampanyasından dolayı teşekkür etti.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, son olarak Dikmen’de yaşanan sel felaketinden dolayı sel mağdurlarına gönderilen diğer yardımlar içinde emeği geçen ve katkı koyan tüm herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 2195 defa okunmuştur