1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı’da Kasap aday değil
Serdarlı’da Kasap aday değil

Serdarlı’da Kasap aday değil

Süper Lig’de mücadele ettiği ilk yılda play out maçları sonunda ligde kalan Serdarlı’da belirsizlik sona erdi. Kulüb başkanı Tolga Kasap genel kurulu 30 Temmuz tarihinde gerçekleştireceklerini, kendisinin aday olmadığını söyledi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’de sezonun tamamlanmasının üzerinden iki ay geçmesine rağmen henüz genel kurulunu yapmayan Serdarlı’da genel kurul tarihi kesinleşti. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden ve play out maçları sonunda lige tutunan Serdarlı’nın genel kurulu 30 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek.

Kasap: “Aday değilim”
Konu ile ilgili olarak Yenidüzen’e açıklamalarda bulunan Serdarlı kulüp başkanı Tolga Kasap, genel kurul tarihinin 30 Temmuz olduğunu ancak kendisinin başkan adayı olmadığını belirtti. Kasap bugüne kadar Serdarlı için elinden geleni yaptığını belirtirken, isteyen kişilerin başkanlık için aday olabileceğini söyledi.

“Söylentiler doğru değil”
Son üç sezonda İkinci Lig’den Süper Lig’e kadar uzanan yolda takımın başkanlığını yürüten Tolga Kasap, genel kurulda aday olmadığını açıklamasının ardından bir süredir kulübün maddi yönden yaşadığı sıkıntlar hakkında çıkan söylentilerin doğru olmadığını belirtti.

Bu haber toplam 2183 defa okunmuştur
Etiketler : , ,