1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı Çağatay’ı aldı
Serdarlı Çağatay’ı aldı

Serdarlı Çağatay’ı aldı

Süper Lig ekiplerinden Serdarlı, bonservisi Yenicami’de bulunan kaleci Çağatay Gürler’i kiralık olarak renklerine kattı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Sezonu yaşadığı belirsizlikler nedeni ile geç açan, ardından teknik direktör konusunu Sedat Devecioğlu ile çözen Serdarlı, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Bu bağlamda daha önce Lapta’dan Gökhan Yenigün’ü bonservisli ve Mustafa Arnavut’u kiralık olarak renklerine bağlayan kırmızı beyazlı ekip, Görneç’ten Fırat Kasım’ı bonservisi ile transfer etmişti. Serdarlı son olarak bonservisi Yenicami’de bulunan kaleci Çağatay Gürler ile kiralık olarak anlaşmaya vardı ve kadrosuna dâhil etti.

Faye ve Kabore ile görüşülüyor
Geçtiğimiz yıl kadroda yer alan yabancı futbolcular İbrahim Kabore ve İbrahim Faye ile görüşmelerine devam eden Serdarlı, iki futbolcu ile anlaşma zemini arıyor. Kabore’yi önümüzdeki hafta adaya getirecek olan Serdarlı, İbrahim Faye’nin anlaşmak için yüksek bir rakam istemesine rağmen anlaşmak için zemin arayacak. Faye ile anlaşma sağlanamazsa yabancı hakkı başka bir oyuncudan yana kullanılacak.

Devecioğlu çalışmalardan memnun
Serdarlı teknik direktörü Sedat Devecioğlu, ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen çalışmaların yoğun bir tempo ile devam ettiğini belirtti. Devecioğlu haftada altı gün antrenman yaptıklarını, bazı günü çift antrenmanla geçirdiklerini belirtirken, hedeflerinin beklenenin aksine play-out dışında kalmak olduğunu dile getirdi. Takımın çalışmalarından memnun olduğunu belirten genç teknik direktör mevcut kadrodaki oyuncuların kaliteli oyuncular olduğunu söyledi. Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Devecioğlu son olarak kaleci Çağatay Gürler’i kiralık olarak transfer ettiklerini, bir ön libero transferi yapmak için çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1693 defa okunmuştur
Etiketler : ,