1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Sefaköy'de Ne Yapılır?
Sefaköy'de Ne Yapılır?

Sefaköy'de Ne Yapılır?

İstanbul’un semtleri arasında yer alan Sefaköy,  Küçükçekmece’ye bağlıdır.

A+A-

YENIDUZEN ADVERTORIAL

İstanbul’un semtleri arasında yer alan Sefaköy,  Küçükçekmece’ye bağlıdır. Sefaköy’de yaşıyorsanız veya yolunuz düştüyse yapılabilecek aktivite arayabilirsiniz. Sefaköy gençlik merkezi gençlere yönelik farklı alanlarda ücretsiz eğitimler vermektedir. Burada farklı eğitimler alarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Alışveriş merkezi gezmek isterseniz Armonipark alışveriş merkezi gezebileceğiniz, hem yemek yemek kahve içmek hem de ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir mekandır. Sefaköy çarşıda vakit geçirebilirsiniz. Çarşıda çeşitli lezzetlere sahip restaurant ve kafelerde arkadaşlarınız ve ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Çarşıda her türlü ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek dükkanlarını gezebilir, ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 

 

Sefaköy Hakkında Bilgiler

Sefaköy, İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı genellikle Balkan göçmenlerinin yaşadığı bir bölgedir. Küçükçekmece ilçesinin merkez konumlu semti olarak bilinmektedir. İsmi 3 kez değişerek Safraköy, Sofraköy ve en sonunda Sefaköy ismini almıştır. Sefaköy Avrupa yakasında yer alan semtlerden birisidir. Sefaköy’e yolunuz düştüyse ve zaman geçirmek isterseniz Sefaköy çarşı da yer alan farklı ihtiyaçlarınıza yönelik dükkanları ziyaret edebilirsiniz. Yemek yemek ve kahve içmek isterseniz farklı konseptlere sahip mekanlar arasından dilediğinizde vakit geçirebilirsiniz. Farklı yörelere ait ev yemekleri ve farklı tatları bünyesinde barındıran restaurantlarında hem damaklarınıza lezzet şöleni yaşatabilir hem de karnınızı doyurabilirsiniz. Armonipark alışveriş merkezi semtin merkezinde yer alan alışveriş merkezine uğramak isterseniz farklı ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. 

 

Sefaköy'de Konaklama Seçenekleri

Sefaköy İstanbul’un Küçükçekmece iline bağlı ilçesidir. Bu semte yolunuz düştüyse ve konaklama ihtiyacınız var ise neredekal.com size yardımcı oalcaktır. Almak istediğiniz hizmete yönelik filtreleme yaparsanız hızlı bir şekilde konaklama yapabileceğiniz otellere ulaşabilirsiniz. Sefaköy otelleri arasından yeme-içme, oda-kahvaltı gibi hizmetleri bünyesinde barındıran her şey dahil otelleri tercih edebilirsiniz. Otel fiyatları da verilen hizmetlere göre değişim göstermektedir. Bütçenize uygun oteli neredekal.com ile seçebilir, rezervasyon yaptırabilirsiniz. Yarım pansiyon ve tam pansiyon seçenekleri ile birçok otel bulunmaktadır. Bu pansiyonlar arasında yiyecek ve içecek başta olmak üzere birçok hizmet değişkenlik göstermektedir. Konakladığınız yerin konforu sizin için önemli ise otellerin yıldız sayılarına bakarak en çok yıldıza sahip olan otelleri seçebilirsiniz. Neredekal.com sayesinde Sefaköy otel fiyatları hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu haber toplam 5281 defa okunmuştur