1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Şarkıcıya, KADINA ŞİDDET davası
Şarkıcıya, KADINA ŞİDDET davası

Şarkıcıya, KADINA ŞİDDET davası

Şarkıcı T.A ‘sevgilisi’ S.C’yi darp ettiği gerekçesiyle mahkemeye çıkarılırken, S.C’ye de “vahim darp”tan dava okundu

A+A-

Lefkoşa’da tartıştığı sevgilisini "ciddi şekilde darp ettiği" açıklanan şarkıcı, müzisyen, radyo-tv program yapımcısı T.A dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Tanınmış şarkıcının “darp ettiği” belirtilen sevgilisi S.C’ye de “vahim zarar”dan dava okundu. S.C’nin yüzündeki morluklar mahkeme girişinde dikkat çekti.

Mahkemede T.A’nın ‘kadına şiddet’ uyguladığı yönünde ifade veren polis memuru Alparslan Yavuz olayla ilgili bulguları aktardı. Polis memuru Yazuz, huzurda bulunan zanlının "ciddi darp" suçundan sorumlu tutulduğunu aktardı. 

Polis, zanlının 10 Mayıs 2020 tarihinde saat 01.30 raddelerinde misafir olarak bulunduğu
kız kardeşine ait ikametgâhın salonunda "ilişkilerinin kötü gittiği" gerekçesi ile aralarında çıkan sözlü tartışma neticesinde S.Ç.’nin sol gözüne sağ eli ile defalarca tokat atmak sureti ile ciddi bir şekilde darp ettiğini mahkemeye aktardı.

Polis, mağdurun doktor kontrolünden geçirildiğini ve darp raporu temin edildiğini belirterek mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ancak zanlının tahkikata etki etme olasılığı bulunmadığından uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması ve 1 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

S.Ç’ye de ‘vahim zarar’ davası

 

Lefkoşa’da “vahim zarar” suçlaması ile tutuklanan zanlı S.Ç. de dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Polis memuru Özgür Sunalp olayla ilgili bulguları aktardı. Sunalp, zanlının 10 Mayıs’ta gece 1:30 sıralarında Lefkoşa’da misafir olarak bulunduğu evde, T.A.’ya “zarar verdiğini” anlattı. Şahsın yaralandığını ifade eden polis, doktordan darp raporu aldığını kaydetti.  Yargıç Hazal Hacımulla zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. (Kamalı Haber)

Bu haber toplam 3454 defa okunmuştur
İlgili Haberler