1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Saner: Hükümet daha fazla sürdürülebilir değil, istifayı sundum
Saner: Hükümet daha fazla sürdürülebilir değil, istifayı sundum

Saner: Hükümet daha fazla sürdürülebilir değil, istifayı sundum

Ersan Saner'den yeni açıklama: Hükümetteki partilerin 'DEĞİŞİK TAVIRLARI' nedeniyle istifamı sundum. MECLİSTE ÇOĞUNLUĞUMUZ YOK, görevi bıraktım

A+A-

UBP Genel Başkanı Ersan Saner, UBP-DP-YDP Azınlık Hükümeti istifasını Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a sundu, “Nisap sorunları, Hükümet ortaklarının kendi içerisinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bu hükümetin daha fazla sürdürülebilir olmadığını gözlemlediğimden az önce Hükümet’in istifasını sundum” dedi.

Saner’in açıklaması şöyle:

“Nisap sorunları, Hükümet ortaklarının kendi içerisinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle bu hükümetin daha fazla sürdürülebilir olmadığını gözlemlediğimden az önce Hükümet’in istifasını sundum.

Çok zor bir dönemde, Covid- 19 salgını döneminde bir Azınlık Hükümeti kurarak ülkemizi bu zor şartlarda Hükümetsiz bırakmadık. Bugün itibarıyla Hükümet’i bırakmış bulunuyorum. Gerekçelerle ilgili yazılı açıklama yapacağım.”

Seçime en hazır partinin UBP olduğunu söyleyen Ersan Saner, ‘Erken Seçim Hükümeti’ sorularına net yanıt vermedi, en erken zamanda bir erken seçim yapılması gerektiği görüşünü belirtti.

 

 

 

Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur