1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Rüzgar kırdı geçirdi
Rüzgar kırdı geçirdi

Rüzgar kırdı geçirdi

Lefkoşa’da, bazı bölgelerde rüzgar nedeniyle kopan, devrilen ağaçlar, park halindeki araçların üzerine devrildi.

A+A-

Şiddetli rüzgar nedeniyle Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne ait telefon hatları devre dışı kaldı, Lefkoşa’da çok sayıda ağaç devrildi.

Bugün birçok bölgede etkili olan şiddetli rüzgar, maddi hasarlara yol açtı. Lefkoşa’da, bazı bölgelerde rüzgar nedeniyle kopan, devrilen ağaçlar, park halindeki araçların üzerine devrildi.

Su depoları yerlerinden oynadı, çöpler yollara savruldu.

 

Ülkemizi etkisi altına alan şiddetli fırtına ve sağanak yağış bazı bölgelerde hasara neden oldu.

GÜZELYURT

Bölgeye düşen yıldırım sonucu bazı iş yerlerindeki elektronik ve elektrikli cihazlar zarar gördü.

MAĞUSA

Maraş Bölgesinde fırtınanın etkisiyle düşen bir selvi ağacı yolun kapanmasına sebep oldu. Belediye ekiplerinin müdahalesi ile yol içerisinden ağacın kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

LEFKOŞA

Mehmet Akif Caddesi (Dereboyu) üzerinde bir iş yerine ait reklam tabelasının sökülerek bir aracın üstüne düştü. Araçta maddi hasar meydana geldi. Osman Örek Caddesi üzerinde fırtınanın etkisiyle sökülen bir reklam tabelası da seyir halindeki bir araca çarpması sonucu araçta maddi hasar oluştu. Surlariçi'nde Mahmut Paşa Sokak üzerinde fırtınanın etkisiyle kökünden sökülen bir hurma ağacının park halindeki bir aracın üzerine devrilmesi sonucu araçta maddi hasar meydana geldi.

Polisin hatlar devre dışı kaldı

Güzelyurt bölgesinde meydana gelen şiddetli rüzgar nedeniyle Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne ait mevcut telefon hatları devre dışı kaldı.
Polisten yapılan açıklamada, arıza giderilinceye kadar Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne 0548 811 6155 numaralı hattan ulaşılması istendi.

 

 

r1-030.jpg

Lefkoşa Sanayi Bölgesi'nde ağacın dalları koptu

r2-027.jpg

Arabahmet Bölgesi'nde park halinde bulunan bir aracın üzerine ağaç düştü

 

 

Fotoğraflar Hüseyin Özbarışcı

 

Bu haber toplam 2371 defa okunmuştur
Etiketler :