1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Ranza Tasarımları ile Yaşam Alanlarınızı Değiştirin!
Ranza Tasarımları ile Yaşam Alanlarınızı Değiştirin!

Ranza Tasarımları ile Yaşam Alanlarınızı Değiştirin!

Ranza, yatak odalarının tasarımını değiştirirken çocuklara oyun alanları da yaratır.

A+A-

YENIDUZEN ADVERTORIAL

Ranza, yatak odalarının tasarımını değiştirirken çocuklara oyun alanları da yaratır. Herkesin ayrı bir yatağa sahip olması gerektiği düşüncesi ile konforlu bir uyku deneyimi sunar. Yatak odalarının dekorasyonunu güçlendiren ürünler, fonksiyonelliği ile de dikkat çeker. Yerden kazandırıp kullanıcılara hem birlikte uyuma hem de özel alan sunar. Ranza alternatifleri sayesinde ihtiyaçlarınıza kolay bir şekilde erişebilirken keyifli bir kullanımda sağlayabilirsiniz. Çocuklar için eğlenceli yetişkinler için tasarruflu bir ürün grubu olarak tercih edilir.

 

Ranza Modellerinin Sunduğu Faydalar

Ranza çeşitleri, tasarım ve işlevsel özelliklerine kategorize edilir. Aynı zamanda, birbirinden farklı kullanım amacına hizmet eden ürünler, dar alanları fonksiyonel hale getirir. Ranzaların sunduğu faydalar şu şekilde sıralanabilir:

  • Özellikle kalabalık aileler için vazgeçilmez bir ihtiyaç olan mobilyalar, çocuklar için özel alan yaratmanızı sağlar.
  • İki katlı ranza modelleri, ortak kullanılan odaların kişiselleştirilmesine yardımcı olur. Üst katta yatan kişi, aydınlatma ile istediğini rahatsızlık vermeden yapabilir.
  • Çocuklar için geniş oyun alanı demek, yerden tasarruf anlamına gelir. Çocuk ranza modelleri ile onlara geniş oyun zemini sağlarken hareket esnekliği de sunabilirsiniz.
  • Raf ve dolaba sahip olan mobilyalar, size saklama alternatifi sunar. Aydınlatma takarak çocuklarınıza kitap okuyabilir ve düzenli bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Ranza modelleri, üretim malzemesi ve ölçü ile fonksiyon ve tasarımlarına uygun üretilir. Ekstra uyku alanları kazandırarak herkesin ihtiyacına karşılık verir. Tek, iki ve üç kişilik modelleri ile çocuk ve yetişkinlere çalışma ve dinlenme ortamı sağlar. Tek kişilik ürünler, masa ve dolap ile yataktan meydana gelerek odanın işlevselliğini artırır. Çocuk veya yurt odalarında tercih edilen ikili tasarımların çevresinde koruma bulunur. Üçlü alternatiflerin altında çekmece yer alır. Üç kişi rahatlıkla kullanabilir, keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Yavrulu ranza çeşitleri, misafir ağırlamanızı kolaylaştırır. Kullanmadığınız zaman kapatabilir ve düzenli bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

Ranza Çeşitleri İle Estetik Bir Hava Yaratın!

Yatak kapasitesinin yanı sıra tasarımları ile de ön plana çıkar. Çocuklar ile birlikte genç ranza modellerinin de bulunduğu ürün grubu, her dekorasyon stiline uyum gösterir. Dolaplı, raflı, çekmeceli ve çalışma masalı modeller ile yetişkinlere ve çocuklara ilâve alanlar sunulur. Çekmeceli mobilyalar kapandığı zaman oturma alanına dönüşebilir. Bu durum, yatak odanızda hem oturma hem dinlenme ortamı yaratarak daha fazla zaman geçirmenize de yardımcı olur. Yatak bölümü çift kişilik olan ürünler, geniş alanlar için ideal bir kullanım imkânı tanır. Bazı tasarımlarda merdiven dolap formunda olurken bazılarında da basamak şeklinde üretilir. Odanızın dekorasyonuna uygun olanı seçerek bütünsel bir görüntü oluşturabilirsiniz. Çocuklar için araba, deniz veya Eyfel temalı modeller bulabileceğiniz gibi ahşap malzemelerden üretilen doğal tasarımlara da ulaşabilirsiniz. Gri, beyaz, kahverengi, pembe, mavi, pembe ve antrasit gibi çocuk ve yetişkin odalarına hitap eden renkleri de inceleyebilirsiniz.

 

Doğru Ranzayı Tercih Etmek için Göz Önünde Bulundurulması Gereken Noktalar

Ürün seçimi yaparken renk, fonksiyon, malzeme, tasarım ve ölçü gibi faktörlere dikkat etmeniz gerekir. Yatak odanıza uygun modeli seçerek pratik bir kullanım elde edebilirsiniz. Doğru modeli seçerken;

  • Kullanım alanı ile ürünün ölçülerinin uyumunu,
  • Mobilya malzemesi ve renginin diğer eşyalara uygun olmasını,
  • İhtiyaçlarınız ile modelin işlevselliğinin birbirine paralel olmasını göz önünde bulundurmanız gerekir.

Retro, klasik veya modern fark etmeksizin her dekorasyon tarzına uygun ürün bulabilirsiniz. Aradığınız kaliteli ve güvenli tasarım için Koçtaş'ın web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ranza fiyatları ve özelliklerini dikkatli bir şekilde inceleyerek yatak odanıza uyum sağlayan modele kısa sürede Koçtaş güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

343293601-628917088620388-3391920717913335243-n.jpg

Bu haber toplam 3299 defa okunmuştur