1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Paykasa İle Güvenli Alışveriş
Paykasa İle Güvenli Alışveriş

Paykasa İle Güvenli Alışveriş

Paykasa kart, günümüzde internetten güvenli ödeme yapmanın en basit yoludur

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 

Çağımız internet ve teknoloji çağı olarak tanımlanıyor. Bu teknolojiler insanların her şeyi daha hızlı ve kolay şekilde yapmasına olanak tanımaktadır. İnternet üzerinden yapılan ödeme ve alışverişler, bu kolaylığın bir sonucudur. Ancak bu kolaylıklar, beraberinde bazı güvenlik açıklarını da getirmektedir. Paykasa kart, günümüzde internetten güvenli ödeme yapmanın en basit yoludur. Sizlere bu imkanı sunan Paykasa kartı, sistemimiz üzerinden pratik ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz.

 Ön Ödemeli Paykasa Kart

 

 Paykasa kart, bir ön ödeme sistemi ile satın alınmaktadır. Bu durum, kartın yalnızca ihtiyaç duyacağınız kadar limite sahip olmasını sağlar. Ve gereksiz harcamalar yapmanıza engel olur. Üstelik kartın ücretini satın alırken ödediğiniz için, hiçbir kuruma borçlanma söz konusu olmaz. Yani kredi kartlarında olduğu üzere bankalara borçlanıp, faiz ödemek zorunda kalmazsınız.

 

 Paykasa kartın sahip olduğu farklı limitler bulunmaktadır. Bu limitler sistemimizde farklı alışveriş ve ödeme ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde mevcuttur. Buna göre 10 Euro'dan başlayarak, dilediğiniz limitteki bir kartı hemen satın alabilirsiniz. Ön ödemeli kart satışı işlemlerinde kredi kartınızı kullanmanız mümkündür. Canlı destek hattına bağlanarak, paykasa al işlemini basitçe gerçekleştirebilirsiniz.

 

 Paykasa'nın Güvenlik Önlemleri

 

 Sanal platformlarda yapılan dolandırıcılık eylemleri, alışverişlerde girilen bilgilerin takip edilmesine dayanır. Paykasa tek kullanımlık bir sistemi içermektedir. Siz paykasa satın al işlemini gerçekleştirirken müşteri temsilcimiz tarafından size bir pin kodu verilir. Bu pin kodu bir kez girildikten sonra kendisini iptal eder. Ve ikinci kez kullanıma asla izin vermez. Bu sayede dolandırıcılık eylemlerine fırsat sunulmamış olur.

 

 Paykasa kullanılırken, kişisel hiçbir bilgiyi girmenize gerek kalmaz. Bazı alışveriş sistemlerinde olduğu gibi banka bilgileri ve kişisel bilgilerin girilmesine ihtiyaç yoktur. Yapılan tek işlem, tek kullanımlık pin kodunun girilmesidir. Tüm bunlar sizi alışveriş veya çeşitli ödemelerde güvende tutan etkenlerdir.

 

Paykasa'nın Bozdurulması

 

 Sizlere güvenli kart satın alma imkanı veren sitemiz, paykasa bozdurma işlemlerinde de aynı özeni göstermektedir. Paykasa'nın bozdurulması, alışverişlerden sonra kartta kalan paranın nakde dönüştürülmesi için gereklidir. Bu işlem yapılırken, günlük döviz kurunun esas alınması şarttır. Aksi halde bozdurma işleminden zarar etmeniz kaçınılmaz olur. Bazı satış merkezleri, bu tür kurallara dikkat etmeyerek, müşterilerini zarara uğratabilir. Sistemimizde günlük döviz kurları üzerinden hızlı bir bozdurma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 

 Paykasa bozdurma işlemi, satın alıp kullanmadığınız bir kart için de uygulanmaktadır. Acil nakde ihtiyacınız olduğunda kartı hızlıca bozdurabilirsiniz. Bunun için canlı destek hattından müşteri temsilcimize kartın pin kodunu iletmeniz yeterlidir.

Kaynak: https://www.hizlipaykasa.net/

 

 

Bu haber toplam 2010 defa okunmuştur