1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. "Pasedembo" güldürmeye devam ediyor
Pasedembo güldürmeye devam ediyor

"Pasedembo" güldürmeye devam ediyor

Gibetsu “PASADEMBO” adlı oyunu, Girne Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelemeye devam ediyor...

A+A-

 

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden konu ile ilgili  yapılan açıklama şöyle;

GİBETSU 2013 Tiyatro sezonuna, yazar Bekir Kara’nın yazdığı, Güler Şen’in yönettiği “PASADEMBO” adlı çok komik bir Kıbrıs oyunuyla devam ediyor.

PASADEMBO adlı oyunda Demet Kızılokgil, Ufuk Asilçağ, Osman Murabık, Seren Uğur, Osman Öztosun ve Serhat Tekin rol alıyor. Oyunun efekt ve ışık tasarımını Nazlı Murabık yapıyor.

“PASADEMBO” oyunu komedi olması yanında izleyiciye güçlü mesajlar veriyor. Geleneksel aile yapısı içinde anne, baba, kız ve yıllarca hasreti çekilen erkek evladın ekseninde; komşu ilişkileri, yaşam mücadelesi ve kaçırılan fırsatlara ayna tutuluyor. Oyunda ayrıca yaşamın vazgeçilmezinin ne para-pul, ne şan-şöhret olmadığı, tek zenginliğin sağlık olduğu anlatılıyor.

İşte bu senaryonun öncesini ve sonrasını konu eden sosyal içerikli çok komedi bir Kıbrıs oyunu.

Geride kalan haftalarda, salonu hınca hınç dolduran tiyatro severler, Pasadembo oyununa tam not vererek, kendi kültürleri ile ilgili oyun izleme şansını buldular.

Oyun,  27 Nisan Cumartesi ve 10 Mayıs Cuma, 18 Mayıs Cumartesi günleri Saat:20:00’de Girne Belediyesi Kültür Merkezi (Terminal Binası Üst Kat) Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek. Oyun ücretli olup, biletler 15 TL’dir. Biletler mesai saatlerinde Girne Belediyesi Kültür Merkezi’nden, oyun akşamları ise girişten temin edilebilir. Rezervasyon için: 0392 815 19 73 ve 0542 865 99 90’dan yer ayırtabilirsiniz.

Bu haber toplam 1184 defa okunmuştur