1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Öykü Yarışması’nın ödülleri verildi
Öykü Yarışması’nın ödülleri verildi

Öykü Yarışması’nın ödülleri verildi

Gazeteciler Birliği Lokali’nde düzenlenen törene öğrenciler, veliler, öğretmenler yoğun bir katılım gösterdiler

A+A-

 

YENİDÜZEN-Deniz Plaza 2. Öykü Yarışması’nın ödülleri verildi. Gazeteciler Birliği Lokali’nde düzenlenen törende iki grupta düzenlenen yarışmanın dereceye giren öğrencileri ve tüm katılımcıları ödüllendirildi.
30 Nisan Salı günü Arkadaş Pastahanesi işletmesinde olan Gazeteciler Birliği Lokali’nde düzenlenen törene öğrenciler, veliler, öğretmenler yoğun bir katılım gösterdiler. Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, Genel Ortaöğretim Dairesi Müdürü Mehmet Kortay da ödülleri verenler arasında yer aldılar.
Fellahoğlu ve Kortay ödülleri verirken yaptıkları kısa konuşmada Yenidüzen ve Deniz Plaza’yı böylesine güzel bir etkinliğe imza attıkları için kutladılar.

Toplu resim
YENİDÜZEN Yayın Koordinatörü Tayfun Çağra’nın açılış konuşmasının ardından sunumuyla devam eden törende önce törene katılan bütün katılımcı öğrencilerle günün anısına toplu bir resim alındı. Çağra yaptığı konuşmada, bu yıl ikincisini düzenledikleri öykü yarışmasına başlarken kuşkuları olduğunu, çocukların ve gençlerin hayal güçleri konusunda pek umutlu olmadıklarını ancak öyküler geldikten sonra bu konuda yanıldıklarını gördüklerini söyledi.
YENİDÜZEN Genel Müdürü Cenk Mutluyakalı da öğrencilerin, okulların ve velilerin yarışmaya gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Yoğun katılım
Bu yıl da 250 civarında katılımın olduğu yarışmada dereceye girenlere ödülleri verilirken, tüm katılımcılar da katılım belgeleri ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Deniz Plaza ayrıca birincilere 500 TL, ikincilere 350 TL, üçüncülere 200 TL ve başarı ödülü alanlara da 100’er TL’lik hediye çeki dağıttı.
 
Dereceler;
9, 10, 11 yaş grubunda;
1. Ayris Başak Gücün 23 Nisan İlkokulu
2. Mustafa Oğuz  23 Nisan İlkokulu
3. Cansu Kutay  ESK
Aydan Nevzat  ESK

(Başarı)
Kevser Nur Kan  23 Nisan İlkokulu
Zelâl Berfin Akın Lapta İlkokulu

12,13,14 yaş grubunda da ise;
1. İsmet Zaimağaoğlu G.Mağusa TMK
2. Huriye Gülpınar  TMK
3. Alara Güçlü   TMK
Ece Yurdakul  TMK

(Başarı)
Mehmet F. Şaşma  Karaman Ortaokulu-TR

Ödülleri LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Ortaöğretim Dairesi Müdürü Mehmet Kortay,  YENİDÜZEN Genel Müdürü Cenk Mutluyakalı, Deniz Plaza Direktörü Turgay Deniz, Yarışmanın jüri üyeleri Neriman Cahit, Yurdagül Akcansoy ve Ayten Deniz verdiler.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Bu haber toplam 1939 defa okunmuştur