1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Othello yetişkinler, Marmaris’te göz kamaştırdı...
Othello yetişkinler, Marmaris’te göz kamaştırdı...

Othello yetişkinler, Marmaris’te göz kamaştırdı...

Othello Folklor Derneği Yetişkinler Grubu, 16-20 Mayıs tarihleri arasında Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Denizcilik ve Bahar festivaline katıldı..

A+A-

Othello Folklor Derneği Yetişkinler Grubu,  16-20 Mayıs tarihleri arasında Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası  Denizcilik ve Bahar festivaline katıldı.. Festivalde Othello Folklor Derneği 28 kişilik kafile ile yer aldı. Marmaris’teki  festivalde kafileye  Sertaç İpekcioğlu  başkanlık yaptı. İpekcioğlu, bu yıl 5. Uluslararası temsiliyetini yapabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Kıbrıs Türk kültüründen örnekler sergilediklerini ve yetişkinler grubumuzla  birkez daha halkdansları yapabilmenin yaşla sınırlı olmadığını, halkdanslarına ilgisi ve sevdası olan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Dernek başkanı Şenol Sağlamer yaptığı açıklamada, Othello Folklor derneğinin gün geçtikçe hızla büyümeye devam ettiğini ve uluslararası festivallerde adından sıkca söz ettirmeye başladığını belirtti. Bu yıl 5. Uluslararası temsiliyetlerini gerçekleştirdiklerini ve 5 uluslararası temsileyet daha yaparak 2013 yılını 10 Uluslararası festivale katılarak başarılması çok zor bir rekora imza atarak tamamlayacaklarını belirtti. En önemlisi bu temsiliyetlerde hiçbir kurum ve kuruluştan maddi katkı almadıklarını tamamen Othello Folklor derneğindeki gençlerin çalışmaları sonucu bu imkanların sağlandığını belirtlerek başarılması zor işleri birlik ve beraberlikle üstesinden geldiklerini söyledi.

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur