1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Othello Antalya ve Eskişehir ’de coştu, coşturdu...
Othello Antalya  ve  Eskişehir ’de coştu, coşturdu...

Othello Antalya ve Eskişehir ’de coştu, coşturdu...

Othello Folklor Derneği 2 farklı ekibiyle ülkemizi 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Othello Minikleriyle Antalaya’da ve Othello Yıldızlarıyla Eskişehir’de başarılı bir şekilde temsil etti.

A+A-


Othello Folklor Derneği  2 farklı ekibiyle ülkemizi 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Othello Minikleriyle Antalaya’da ve  Othello Yıldızlarıyla  Eskişehir’de başarılı bir şekilde temsil etti.
Dernekten yapılan açıklamada, Othello Minikleri  34 kişilik kafileyle 20-24 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ve Antalya’nın en büyük  ve  tek Uluslararası Çocuk Festivaline katılabilmenin gururunu yaşadıklarını, 14 farklı ülkenin yer aldığı festivalde Othello Miniklerinin yapmış olduğu gösterilerin  ayakta alkışlandığı, ayrıca festivaldeki  başarılı performanslarından dolayı  miniklerimize birer başarı belgesi takdim edildiği söylendi.
Othello Yıldızlarının ise 31 kişilik kafileyle 21-25 Nisan tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen  8.Uluslararası Eskişehir Çağfen Halkdansaları festivaline katıldıklarını, festival süresince çok başarılı gösteriler sergilediklerini ve Kıbrıs Kültürünü yansıtıp başarılı bir şekilde tanıdıkları belirtildi.
Othello Minikleri kafilesine Erkan İpekcioğlu  başkanlık ederken, Othello Yıldızları kafilesine Sertaç İpekcioğlu başkanlık etti.
Othello Folklor Derneğinin çalışmalara ara vermeden Mayıs ayında 2 farklı festivale katılacaklarını, Othello Genç  grubuyla  9.Uluslararası Gebze Kültür ve Folklor Festivaline, Othello Yetişkinler Grubuyla  Uluslararası Marmaris Festivaline katılacakları belirtildi.
Dernek başkanı Şenol Sağlamer yaptığı açıklamada, Othello Folklor derneğinin kısa sürede birçok başarılara imza attığını ,başarılması güç işlerin üstesinden gelindiğini ve bu başarılara giderken başka dernekler gibi ne belediyelerden ne de Gençlik Dairesinden hiçbir yardım almadan tamamen derneğin kendi imkanlarıyla ve ailelerin katkılarıyla bu başarılara imza attıklarını, bu vesileylede  eğitmenlere, dernek üyelerine ve  ailelere çok teşekkür ettiğini belirtti.

Bu haber toplam 2704 defa okunmuştur