1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Öğretmene cinsel saldırı suçlaması
Öğretmene cinsel saldırı suçlaması

Öğretmene cinsel saldırı suçlaması

Mağusa'da bir lisede öğretmen olarak görev yapan H.H.D, 16 yaşındaki kız öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

A+A-

Mağusa’da bulunan bir lisede öğretmen olarak çalışan H.H.D, 16 yaşındaki bir kız öğrencisine cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Geçtiğimiz Cumartesi günü öğretmeni H.H.D’nin de katıldığı sınıf pikniğine giden 16 yaşındaki kız, piknik dönüşünde kendisini evine bırakacak olan öğretmeninin kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla polise şikayetçi oldu. 16 yaşındaki kızın şikayeti üzerine önceki gün tutuklanan zanlı öğretmen “Cinsel saldırı” suçlamasıyla Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhinde 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Müşteki kız annesiyle polise şikayetçi oldu…

Meselenin tahkikat memuru, zanlı H.H.D’nin 3 Kasım 2018 tarihinde Mağusa’da Aşıklar Tepesi’nde kullanımındaki GY 492 plakalı araç içerisinde öğrencisi olan 16 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Müştekinin 8 Kasım 2018 tarihinde annesi ile birlikte polise gelerek olayı anlatması sonucu Sosyal Hizmet görevlisi huzurunda ifadesinin alındığını belirten tahkikat memuru, zanlının ayni gün tespit edilerek tutuklandığını söyledi.

Zanlı öğretmen suçlamaları kabul etmedi

Tahkikat memuru, zanlının mesele ile ilgili olarak detaylı bir gönüllü ifade verdiğini belirterek, zanlının böyle bir olayın gerçekleşmediğini ve Aşıklar Tepesine gitmediklerini beyan ettiğini açıkladı. Zanlı ile müşteki arasında “Whatsapp” üzerinden görüşmeleri olduğunu ifade eden tahkikat memuru, bunlarla ilgili olarak cep telefonlarının emare alınarak incelenmek üzerine PGM Data İnceleme Şubesine gönderildiğini belirtti. Tahkikat memuru ayrıca, zanlının müştekiyi eve götürüş güzergahında bulunan kamera görüntülerinin de inceleneceğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade eden tahkikat memuru, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı H.H.D’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2993 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler