1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Near East Bank yılın son çeyreğini değerlendirdi
Near East Bank yılın son çeyreğini değerlendirdi

Near East Bank yılın son çeyreğini değerlendirdi

Near East Bank yılın çeyreğini değerlendirdiği performans toplantısı yüksek verimlilikte çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırdı.

A+A-

 

Verimli bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Near East Bank yılın çeyreğini değerlendirdiği performans toplantısı yüksek verimlilikte çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırdı.

Girne Park Palace Otel’de geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşen  toplantıya Banka üst yönetimi yanında birim ve şube müdürleri katıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Genel Müdür Selami Kaçamak her koşulda müşteri memnuniyeti ve yüksek verimlilikte çalışma anlayışı özel önem veren tüm personele teşekkür etti. Ekip ruhu ile çalışarak 2017 yılını en verimli şekilde tamamlamaya hazırlandıklarını, bu anlayışın 2018 yılında da aynen devam ederek başarıların artarak süreceğine inandığını ifade eden Kaçamak,  yetkin ve dinamik insan kaynağı, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ve benimsedikleri hizmet odaklı yaklaşımın Near East Bank’ı sektörde üst sıralara taşımaya devam edeceğini kaydetti.

Bu haber toplam 2747 defa okunmuştur
Etiketler : ,