1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Namık Kemal Lisesi’nde tavan çöktü, 1 öğrenci hastaneye götürüldü
Namık Kemal Lisesi’nde tavan çöktü,  1 öğrenci hastaneye götürüldü

Namık Kemal Lisesi’nde tavan çöktü, 1 öğrenci hastaneye götürüldü

Namık Kemal Lisesi Müdürü Aliye Sallakogulları Kanal Sim’e konuştu, “Küçücük bir yerden sıvalar düştü. Bir çocuk da yakındaydı. Çocuğun üzerine sıçradı. Tedbir amaçlı ambulans çağırdık ve çocuğu hastaneye götürdük.

A+A-

Namık Kemal Lisesi’nde bir sınıfın tavanı çöktü. Bir öğrenci tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Namık Kemal Lisesi Müdürü Aliye Sallakogulları Kanal Sim’e konuştu, “Küçücük bir yerden sıvalar düştü. Bir çocuk da yakındaydı. Çocuğun üzerine sıçradı. Tedbir amaçlı ambulans çağırdık ve çocuğu hastaneye götürdük. Milli Eğitim Bakanlığı ile temasa geçtik. İnşaat biriminden gelip bakacaklar. Okul Aile Birliği ile burada toplantı yapıyoruz” dedi.

 

POLİS BASIN SUBAYLIĞI DA NKL’DE ÇÖKEN TAVANLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI: “1 ÖĞRENCİ YARALANDI”

 Polis Basın Subaylığı da NKL’de bir sınıfın tavanının çökmesi konusunda açıklama yaptı ve bir öğrencinin yaralandığını bildirdi.

Mağusa’da Namık Kemal Lisesi’nde (NKL) tavandan düşen beton parçaları bir öğrencinin yaralanmasına sebep oldu.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, bugün saat 09.00 sıralarında Namık Kemal Lisesi 12 Fen C sınıfında, ders esnasında tavandan beton parçalarının düşmesi sonucu, sınıfta bulunan 17 yaşındaki bir öğrenci başından hafif şekilde yaralandı.

Olayda yaralanan öğrenci ambulansla kaldırıldığı Mağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı.

uu-041.jpg

Bu haber toplam 3345 defa okunmuştur
Etiketler :