1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Müzik Dünyasında Bu Hafta
Müzik Dünyasında Bu Hafta

Müzik Dünyasında Bu Hafta

Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanan en yeni albüm ve videoları sizler için seçtik.

A+A-

Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanan en yeni albüm ve videoları sizler için seçtik. Bu haftanın seçtiğimiz şarkısı Türkiye’den. Tarık Sarul’un Hayal Köseoğlu ile işbirliği yaptığı yeni şarkısı ‘Benim Dünyam’. Türkçe rap müziğin en önemli ve iddialı isimlerinden Gazapizm, Universal Music Türkiye ailesine katıldı.

Ersin Kaşif

HAFTANIN ŞARKISI ‘BENİM DÜNYAM’

Bu haftanın seçtiğimiz şarkısı Türkiye’den. Tarık Sarul’un Hayal Köseoğlu ile işbirliği yaptığı yeni şarkısı ‘Benim Dünyam’ı  dinleyin.  Tarık Sarul’un Hayal Köseoğlu ile kaydettiği yeni şarkısı ‘Benim Dünyam’, Universal Müzik Türkiye etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı. Sözleri Hayal Köseoğlu’na ait ‘Benim Dünyam’ın bestesi Tarık Sarul ve Hayal Köseoğlu imzası taşıyor. Şarkının düzenlemesi ise Tarık Sarul’a ait.  Reina’da DJ’lik hayatına başlayan Tarık Sarul, çeşitli kulüplerde müzik direktörlüğü görevi üstlendi. Birçok önemli mekan ve organizasyonda setleriyle dinleyicileri büyüleyen Tarık Sarul, 2018 yazında ‘Sarih’ grubu ile iş birliğine imza attığı şarkısı ‘Herkes Kendi Kafasını Yaşıyor’u yine Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayınlanmıştı.  Hayal Köseoğlu ise müzisyen kimliğinin yanı sıra, yer aldığı ‘Ufak Tefek Cinayetler’, ‘İstanbullu Gelin’, ‘Aşk-ı Memnu’ gibi yapımlarda oyunculuğuyla da adından söz ettirmeyi başardı. Tarık Sarul ft. Hayal Köseoğlu – Benim Dünyam’ı mutlaka dinleyin!  Yönetmenliğini Berk Turhan’ın üstlendiği ‘Benim Dünyam’ videosunu Youtube üzerinden izlemek için ise işte adres: https://bit.ly/2U3yMNS.

 

GAZAPİZM, UNİVERSAL MUSİC TÜRKİYE AİLESİNE KATILDI

Türkçe rap müziğin en önemli ve iddialı isimlerinden Gazapizm, Universal Music Türkiye ailesine katıldı. Şarkıları ve videolarıyla milyonlara ulaşan ve bu başarılarını GQ Türkiye Men Of The Year Ödülleri’nde “Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni” ve Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘Heyecanı Yok’ ile “En İyi Şarkı” ve başka birçok ödülle perçinleyen Gazapizm, yeni çalışmalarını Universal Music Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor!

Anıl Acar ya da sahne adıyla Gazapizm, Türk rapçi. Türkçe rap müziğine 2003 yılında başladı, 2012'de Konak, İzmir'de Argo İzmir'i kurdu. 2014'te Yeraltı Edebiyatı albümünü yayınladı. Sokak ağzı ile bestelediği parçaları ile ilgi gördü. 2016'da Bir Gün Her Şey adlı albümünü yayımladı. Şimdilerde ise onu artık Üniversal Müzik Türkiye etiketiyle görebileceğiz.  Gazapizm hakkında daha fazla bilgi almanız için Instagram: instagram.com/gazapizmanilacar  Twitter:  twitter.com/Gazapizm 
Facebook: facebook.com/gazapizm adresleri sizleri bekliyor.

 

Bu haber toplam 1645 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 417 Sayısı ISSN 2672-7560

Adres Kıbrıs 417 Sayısı ISSN 2672-7560