1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Müdür,muavin ve denetmen münhalleri olacak”
 “Müdür,muavin ve denetmen münhalleri olacak”

“Müdür,muavin ve denetmen münhalleri olacak”

Eğitim Bakanı Arabacıoğlu, önümüzdeki hafta Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili, 33 müdür ile müdür muavini ve 8 denetmen olmak üzere, toplamda 41 münhal olacağını belirtti.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, önümüzdeki hafta Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili, 33 müdür ile müdür muavini ve 8 denetmen olmak üzere, toplamda 41 münhal olacağını belirtti.

Mustafa Arabacıoğlu, okul ziyaretleri çerçevesinde Lefkoşa’daki 3 ilkokulda incelemelerde bulundu ve münhallerle ilgili de açıklama yaptı.

“ARABAHMET İLKOKULU’NDA BAZI ALT YAPI EKSİKLİKLERİ TESPİT ETTİM”

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Arabacıoğlu sırasıyla Arabahmet İlkokulu, Şehit Tuncer ve Şehit Ertuğrul ilkokullarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı, öğrencilerle sohbet etti.

Şehit Ertuğrul İlkokulu’ndaki ziyaretinin ardından açıklama yapan Mustafa Arabacıoğlu ziyaret ettiği okullardan Arabahmet İlkokulu’nda bazı alt yaptı eksiklikleri tespit ettiğini belirtti.

Eğitimde sıkıntıların bitmeyeceğini belirten Arabacıoğlu, görevlerinin sorunları yerinde gözlemlemek ve bunlarla ilgili karar üretmek olduğunu kaydetti.

YENİ MÜNHALLER SÖZ KONUSU Arabacıoğlu, açıklamasında ilköğretime ilişkin sınavların yapıldığını, bu hafta içerisinde de mülakatların gerçekleştirildiğini anımsatarak, bazı münhallerin söz konusu olduğunu yineledi.

Bakan Arabacığlu, “Önümüzdeki hafta içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili 33 adet müdür ve müdür muavini ve 8 denetmenle ilgili, toplamda 41 münhalimiz olacaktır” dedi.(tak)

Bu haber toplam 2457 defa okunmuştur
Etiketler : ,