1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe zor deplasmanda
Mormenekşe zor deplasmanda

Mormenekşe zor deplasmanda

Son maçların, sadece puanın değil ikili averajdan dolayı gollerin bile değerli olduğu maçlar olacağının altını çizen Şerifoğlu, her maça ayrı önem vererek hazırlandıklarını söyledi

A+A-

Son maçların, sadece puanın değil ikili averajdan dolayı gollerin bile değerli olduğu maçlar olacağının altını çizen Şerifoğlu, her maça ayrı önem vererek hazırlandıklarını söyledi

Kaya Emiroğlu
Heyecanın git gide arttığı Birinci Lig’de terfi yarışındaki önemli takımlardan Mormenekşe, haftasonunda ligde kalma mücadelesi veren Binatlı’ya konuk olacak. Kırmızı yeşilliler, bu zorlu deplasmandan puanlarla dönerek geçen sezon kılpayı kaçırdıkları terfi başarısını yakalamak istiyorlar.

Şerifoğlu: “Final maçlarına girdik”
Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, ligde kalan son beş maçı “final maçları” olarak niteledi. Her maçı bir final olarak değerlendirdiklerini, her rakibe ayrı önem verdiklerini belirten Şerifoğlu, ligde her takımın her takımı yenebilecek güçte olduğuna dikkat çekti. Son haftalarda yükselen bir performansları olduğunu, bundan dolayı memnuniyet duyduklarını vurgulayan Şerifoğlu, kazanma arzusuyla oyun disiplininden kopmadan yapacakları her maçı kazanmak istediklerini ifade etti. Sadece puanın değil ikili averajdan dolayı gollerin bile değerli olduğu maçlar olacağının altını çizen Şerifoğlu, Binatlı maçıyla ilgili şunları söyledi:
“Bu maçın önemi büyük. Rakibin sıralamada bulunduğu yerin önemi yok. Çünkü ligde her takım her takımı yenebilecek güçtedir. Binatlı maçının da diğer maçlarımızdan farkı olmayacak. Zor ama güzel bir maç bizi bekliyor. Direkt terfi ya da play-off hedeflerini zorlayacağımız periyoda girdik. Bu bilinçle maçlarımıza hazırlanıyoruz.”

Hafif sakatlıklar var
Son haftalarda artan performansı ve formuyla büyük takdir alan Cemil Awwad’ın kasığında hafif sakatlığı olduğu belirtilirken, Yusuf Beyazi’nin de ayak tarak kemiğinde şişlik bulunuyor. İki futbolcunun da son durumu maç saatinde belli olacak.

Bu haber toplam 1418 defa okunmuştur
Etiketler : ,