1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Mezarın açılması gündemde!
Mezarın açılması gündemde!

Mezarın açılması gündemde!

Sürecin yakın takipçisi olan acılı Erdel ailesi, mezarın açılması talebiyle Başsavcılık ile görüşmelere başladı. Emekli öğretmen Erdel’in mezarının açılıp açılmayacağı bugün alınacak otopsi raporu sonucu netleşecek.

A+A-

Ayşe GÜLER

Sağlıkta ‘şüpheli ölümler’ tartışılmaya devam ediyor.
Kamuoyunda büyük yankı uyandıran Lefkoşa’da özel bir hastanede geçirdiği ameliyat sırasında yaşama veda eden 38 yaşındaki Anıl Aktunçlar’ın ölümü ile ilgili soru işaretleri henüz netleşmezken, bir şüpheli ölüm haberi de Karşıyaka’dan geldi.

14 Şubat akşamı, kalp krizi şüphesiyle Girne Akçiçek Hastanesi’ne götürülen, ancak evden ambulansa taşınırken defalarca düşürüldüğü, sonrasında da beyin kanaması geçirerek hayata veda ettiği söylenen 78 yaşındaki Sabiha Erdel’in mezarının açılması gündeme geldi.

Karşıyaka’daki evinde 13 Şubat akşamı kalp krizi geçirdiği şüphesiyle Girne Akçiçek Hastanesi’ne götürülen bu sırada da ambulansa taşınırken defalarca düşürüldüğü, sonrasında da beyin kanaması geçirerek hayata veda ettiği söylenen 78 yaşındaki Sabiha Erdel’in mezarının açılması gündemde…

Annelerini beklenmedik bir anda kaybeden acılı Erdel ailesi, mezarın açılması talebiyle Başsavcılık ile görüşmelere başladı.
Emekli öğretmen Erdel’in mezarının açılıp açılmayacağı bugün alınacak otopsi raporu sonucu netleşecek.
Aile, alınan otopsi raporunu konusunda uzman bir profesöre yani bilirkişiye gösterecek.
Bilirkişi, Erdel’in ölümünde şüpheli bazı bulgular tespit etmesi halinde süreç başlayacak.

 

Bu haber toplam 7065 defa okunmuştur
İlgili Haberler