1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mesarya’da zor maç
Mesarya’da zor maç

Mesarya’da zor maç

K-Pet Süper Lig’in 16’ncı haftasında yarın Cihangir ile B.Bağcıl karşılaşacak

A+A-

K-Pet Süper Lig’e hafta arası oynanan kupa maçlarının ardından 16’ncı hafta maçları ile devam edilecek. Haftanın dikkat çekici maçlarından bir tanesi Cihangir ile Bostancı Bağcıl arasında oynanacak. Kupaya Küçük Kaymaklı’ya 4-1 mağlup olarak veda eden Cihangir kendi sahasında kupada Mormenekşe’yi 4-2’lik skorla eleyerek moral bulan Bostancı Bağcıl’ı ağırlayacak.

Son 7 maç
Her iki takım arasında oynanan son 7 karşılaşmaya baktığımızda Cihangir’in 2 galibiyetine karşılık Bostancı Bağcıl’ın 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldığını görüyoruz. Bir karşılaşmanın beraberlikle tamamlandığı son 7 maçta Cihangir’in kaydettiği 11 gole karşılık Bostancı Bağcıl 17 gol atma başarısı gösterdi. Her iki takım arasında son 7 maçta en farklı galibiyeti Bostancı

En farklı galibiyetler
Bağcıl 2010 – 2011 sezonunun 16’ncı haftasında kendi sahasında 6-1’lik skorla elde etmişti. Buna karşılık Cihangir’in en farklı galibiyeti geçtiğimiz sezonun 23’üncü haftasında Bostancı’da oynanan maçta 3-0 olarak görülüyor.
İki takım arasında bu sezon ligin ilk haftasında oynanan maç 2-2’lik sonuçla tamamlandı. 10’uncu sırada bulunan Cihangir ile 9’uncu sırada bulunan Bostancı Bağcıl arasında 2 puan fark olması maçın zor geçeceğinin göstergesi.

Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur
Etiketler :