1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mesarya’da Ogan dönemi
Mesarya’da Ogan dönemi

Mesarya’da Ogan dönemi

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Mesarya Spor Kulübü’nde görevinden istifa eden antrenör Çağan Çerkez’nin yerine teknik direktör Ahmet Ogan getirildi

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Mesarya Spor Kulübü’nde görevinden istifa eden antrenör Çağan Çerkez’nin yerine teknik direktör Ahmet Ogan getirildi. Mesarya Spor Kulübü eş başkanları Mehmetali Topaloğluları, Ömür Devecioğlu ile teknik direktör Ahmet Ogan arasında yapılan görüşmelerden sonra anlaşmaya varılarak sözleşme imzalandı.

Mesarya ile anlaşma sağlayan teknik direktör Ahmet Ogan takımla birlikte ilk antrenmana dün çıktı. Mesarya’nın yeni teknik direktör Ahmet Ogan birlikte çalışacağı teknik kadroyu da belirleyerek, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman, Özgür Ruso görev yapacak.

 

Çerkez’e teşekkür

Mesarya Spor Kulübü eş başkanları Mehmetali Topaloğluları, Ömür Devecioğlu, sezon öncesi lige çok iyi hazırlanarak girmelerine rağmen geride kalan dört haftada istedikleri sonuçları alamayarak beklenilen noktaya gelemedikleri belirtilerek görevinden istifa eden antrenör Çağan Çerkez’nin görevinden ayrılması sonrasında yeni arayış içerisine girdikleri belirtti. Ligin yeni başladığına vurgu yapılarak yeni arayışlar içine girilerek ligi iyi tanıyan teknik direktör Ahmet Ogan ile anlaşarak göreve getirdikleri açıklandı. Mesarya Spor Kulübü eş başkanları Mehmetali Topaloğluları, Ömür Devecioğlu, görevden ayrılan antrenör Çağan Çerkez’e yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı da ayrıca teşekkür edildi.

 

Ogan: “İyi işler yapacağımıza inanıyorum”

Mesarya Spor Kulübü’nde teknik direktörlüğe getirilen Ahmet Ogan, ligde geride kalan dört hafta sonunda Mesarya’nın istediği sonuçları alamadığına vurgu yaparak, yeni başlayan lig sürecinde birlik, beraberlik içerisinde başarıya ulaşabileceklerine inandığını belirterek eş başkanlar Mehmetali Topaloğluları, Ömür Devecioğlu ve yönetim kuruluna güvenerek göreve getirdiklerinden dolayı teşekkür etti.

Ogan, sezon başı oluşturulan kadronun kaliteli bir kadro olduğunun altını çizerken, var olan potansiyeli harekete geçirmek için çok çalışmaları gerektiğini belirtti. İlk devre adına her maçı tek tek ve final niteliğinde göreceklerini belirten Ogan, çok iyi çalışan genç başkanlar, yöneticiler, futbolcular ve taraftarlar ile çok iyi işler yapacaklarına inancının tam olduğunu ifade etti. Ogan, hazırlık dönemi ve sezon başından dördüncü haftaya kadar takımda görev yapan antrenör Çağan Çerkez’e de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Teknik Direktör Ahmet Ogan Mesarya’nın başında ilk sınavını yarın deplasmanda Maraş karşısında verecek.

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur
Etiketler :