1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Levent Okulları: “Yüz yüze eğitimlerimiz devam ediyor”
Levent Okulları: “Yüz yüze eğitimlerimiz devam ediyor”

Levent Okulları: “Yüz yüze eğitimlerimiz devam ediyor”

Levent Primary School ve Levent Kindergarten’da eğitimin yüz yüze devam ettiğini açıklayan Levent Okullar Grubu, 6 ve 7 Ocak tarihlerinde sadece 6, 7, 8, 9 ve 10'uncu sınıflarda çevrim içi eğitim yapılacağını duyurdu.

A+A-

Levent Primary School ve Levent Kindergarten’da eğitimin yüz yüze devam ettiğini açıklayan Levent Okullar Grubu, 6 ve 7 Ocak tarihlerinde sadece 6, 7, 8, 9 ve 10'uncu sınıflarda çevrim içi eğitim yapılacağını duyurdu.

Alınan kararın Levent College'de devam etmekte olan uluslararası sınavlara katılacak öğrencileri, Levent Primary School ve Levent Kindergarten öğrencilerini kapsamadığının da altı çizildi. Bu kademedeki öğrencilerin belirtilen tarihlerde sınavlara girerken, Levent Kindergarten ve Levent Primary School'da eğitimin yüz yüze devam ettiği kaydedildi.

“Levent Schools” olarak sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Dün akşam saatlerinde Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Sayın Olgun Amcaoğlu’nun yaptığı açıklamaya istinaden velilerimizin karmaşa yaşamaması adına tekrar bilgilendirme yapmak isteriz.

Tüm okullarımızda çevrim içi eğitime geçmek ile ilgili süreli ya da süresiz bir karar alınmamıştır. Levent Primary School ve Levent Kindergarten olarak eğitimimiz yüz yüze devam etmektedir. Öğrencilerimiz dün olduğu gibi bugün de sınıflarında eğitim almaktadır. Bu konuda farklı bir karar alınmamıştır. Levent College'de de yine aynı şekilde uluslararası sınavlar devam etmektedir. Bununla birlikte dün gün boyunca Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı ile görüşmeler yapılmış, devam eden uluslararası sınavlar ve önümüzdeki hafta College kademesinde başlayacak olan dönem sınavlarında öğrencilerin olabilecek en az seviyede etkilenmesi için önlem almaları konusunda kendilerinden talepte bulunulmuştur. İlgili bakanlığa, vakaların artması sebebiyle bu yaş grubundaki temaslı öğrencilerin sayısının da arttığı ve öğrencilere toplu şekilde PCR testi yaptırma gerekliliği nedeniyle derslere katılımın düştüğü, yaşanan durumun eğitimin aksamasına sebep olduğu anlatılmıştır. 6 ve 7 Ocak tarihlerinde 6, 7, 8, 9 ve 10. sınıflarda yüz yüze eğitime ara verilerek, derslerin çevrim içi yapılması önerilmiştir. Yetkililerin gün sonuna kadar karar verememesi nedeniyle bizler öğrencilerimizin mağduriyetini en aza indirmek için 6 ve 7 Ocak tarihlerinde sadece 6, 7, 8, 9 ve 10'uncu sınıflarda çevrim içi eğitim yapacağımızı velilerimize bildirdik.

Alınan karar Levent College'de devam etmekte olan uluslararası sınavlara katılacak öğrencileri, Levent Primary School ve Levent Kindergarten öğrencilerini kapsamamaktadır. Bu kademedeki öğrencilerimiz belirtilen tarihlerde sınavlara girerken, Levent Kindergarten ve Levent Primary School'da eğitim yüz yüze devam etmektedir.

Saygılarımızla,

Levent Schools”

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,