1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de gündem Genel Kurul
Lefke’de gündem Genel Kurul

Lefke’de gündem Genel Kurul

Lefke, yeni yönetimini belirlemek için önümüzdeki Pazartesi akşamı Olağan Genel Kurul’unu gerçekleştiriyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekiplerinden Lefke’de Olağan Genel Kurul 19 Haziran Pazartesi akşamı yapılıyor. Gerçekleşecek seçimli Genel Kurul’da başkanlık için 3 aday yarışacak.

89. Olağan Genel Kurul için duyuru yapıldı

Lefke’de yapılacak Olağan Genel Kurul için sosyal medya hesabından duyuru yapıldı. Yönetim Kurulu’nun yaptığı duyuruda toplantının 19 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.30’da kulüp binasında gerçekleşeceği ifade edildi. Toplantı, açılış konuşmasıyla başlayacak, Divan Başkanlığı seçiminin ardından Mali ve Faaliyet Raporu okunarak tek tek üyelerin onayına sunulacak. Faaliyet ve Mali Raporun aklanmasının ardından Denetleme ve Disiplin Kurulu seçilecek. Yapılacak bu seçimin ardından ise başkanlık seçimine geçilecek. Başkanlık seçiminin ardından dilek ve temenn bölümüyle birlikte toplantı son bulacak.

 

Şu ana kadar 3 aday var

Menekşe beyazlı ekipte Başkanlık seçimi için şu ana kadar 3 aday söz konusu. Daha önceden aday olacaklarını açıklayan Hasan Olgu, Cem Pişmiş ve Hasip Avcıoğulları başkanlık için yarışacak. Lefke’de gerçekleşecek olan toplantının tüzüğe göre 48 saat öncesine dek başkanlığa aday olunabilir.

 

Cem Pişmiş’ten birlikte hareket etme kararı

Lefke'de önümüzdeki Pazartesi akşamı yapılacak olan seçimli Genel Kurul'da başkanlığa daha önceden aday olacacağını açıklayan Cem Pişmiş şuandaki mevcut yönetimle birlikte hareket etmek için teklif yaptığı öğrenildi. Yapılacak seçimde güçlü adaylardan biri olan Pişmiş, kazandığı taktirde güçlü sponsorların da takıma destek vermesi için ikna edileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur
Etiketler : ,