1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kızlar devam, erkekler beklemede
Kızlar devam, erkekler beklemede

Kızlar devam, erkekler beklemede

Hentbolda, Yıldız Kızlar Play-off karşılaşmaları devam ederken, Yıldız Erkekler maçları ise ceza kurulu raporunu bekliyor

A+A-

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Yıldızlar Hentbol Ligi’nde kızların Play-off karşılaşmaları devam ediyor. Erkeklerde ise play-off maçlarının akıbeti henüz bilinmiyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Esentepe – YDÜ karşılaşmasında çıkan olayları değerlendiren Ceza Kurulu’nun bu konuda alacağı karar bekleniyor.

 

UKÜ, final için çıkacak

Yıldız Kızlar Play-off karşılaşmalarında seride Esentepe karşısında 1-0 önde bulunan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) önceki akşam oynanan karşılaşmayı da kazanarak durumu 2-0’a getirdi. Bu akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00’de oynanacak olan karşılaşmada UKÜ rakibi Esentepe’yi mağlup etme başarısı gösterirse adını finale yazdıran ilk takım olacak.

 

Şahlan – Darbaz karşılaşması Girne’de

Yıldız Kızlar Hentbol Ligi Play-off ikinci karşılaşmasında ise seride 1-0 önde bulunan Darbaz, Şahlan arasında oynanacak. Karşılaşma Girne Ertuğrul Apakan spor Salonu saat 18.00’de başlayacak.

 

Fotoğraf: Kanı ALDAĞ

Bu haber toplam 1470 defa okunmuştur
Etiketler :