1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Kız Çocuk Ayakkabı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kız Çocuk Ayakkabı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kız Çocuk Ayakkabı Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ayakkabılar, her mevsimin koşullarına göre ve bulunulan ortama göre tercih edilen, konfor ve şıklığın önemli olduğu öğeler.

A+A-

YENIDUZEN ADVERTORIAL

Ayakkabılar, her mevsimin koşullarına göre ve bulunulan ortama göre tercih edilen, konfor ve şıklığın önemli olduğu öğeler. Çocuk ayakkabısı seçimi ise, yetişkinlere göre daha titiz yapılması gereken bir seçim. Bunun neden çocukların okulda ya da dışarıda çok daha aktif olması. Kız çocuk ayakkabı satın alırken belli konulara dikkat etmek hem uzun yıllar süren bir kullanım hem de  çocuklar için konforlu bir deneyim sunabilir.

 

Ortopedik Taban Yapısı ile Her Adımda Konfor

Kız çocuk ayakkabı modellerinde aranması gereken ilk özellik, ayakkabıların topuk ve taban gibi önemli bölgelerinin ortopedik standartlara uygun bir yapıya sahip olması. Ayaklar, vücudun tüm ağırlığını her adımda taşıyan parçalarımız. Ayakkabının ortopedik açıdan iyi bir model olması, bu ağırlığın eşit bir şekilde dağılması anlamına geliyor. Bu da konforlu bir kullanım sunuyor. Kaliteli bir kız çocuk ayakkabısı dışarıda, okulda, seyahatta çocuğunuz için konfor anlamına gelir.

 

Doğru Ayakkabı Numarası

Çocuklar için ayakkabı büyüklüğünün ideal olması çok önemli. Bu nedenle kız çocuk ayakkabısı seçiminde buna dikkat edilmeli. Ayakkabı boyunu incelerken topuk kısmının sert olmasına dikkat edilmeli, topuklara farklı bölgelerden bastırırken göçmemesi gerekir. Buna ek olarak parmak kısmının esnek olduğu ayakkabılar daha konforludur. Ayakkabının uç kısmı yürüme esnasında esneyen yapıda olmalı. Ayakkabının orta bölgesi ise uç kısmına göre daha sağlam olmalıdır. Ayakkabının büyüklüğüne dönersek, uç kısmına bastırıldığında bir parmaklık boş yer olmalıdır, bu da hareket alanını genişletir. Uç kısmının ideal büyüklükte olması ayakkabının vurmasını da engeller.

 

Kaliteli Malzeme

Çocuklarımız için tercih ettiğimiz tüm ürünlerin kaliteli olması önemli. Çocuk ayakkabılarında bu nedenle materyal kalitesi üst düzey modeller seçilebilir. Çocuk ayakkabılarında kullanılan malzemelerin yıpranma ve deformasyona karşı dayanıklı olması da çok önemli. Bu nedenle güvenilir markaların ayakkabı modelleri tercih edilmeli. Spor ve günlük giyimin öncü markalarından Slazenger, en iyi kız çocuk spor ayakkabı modellerini barındırıyor. Geniş model ve renk seçenekleriyle çocukların dünyasına hitap eden ayakkabılar, konforuyla her adımda keyif veriyor.

Slazenger online satış mağazasından internete özel indirimli ve ucuz kız çocuk ayakkabı modellerini satın alabilirsiniz.

Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur