1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kıyasıya yarış tüm hızıyla sürüyor
Kıyasıya yarış tüm hızıyla sürüyor

Kıyasıya yarış tüm hızıyla sürüyor

KTFF Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu cezalarla birlikte CentilmenLig puan durumları bir kez daha güncellendi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu cezalarla birlikte CentilmenLig puan durumları bir kez daha güncellendi. K-Pet Süper Lig’de lider bu hafta da aynı kaldı. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Baf Ülkü Yurdu 70 puanda bulunuyor. K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta Düzkaya’nın liderliği devam ederken Beyaz Grup’ta ise Girne Halk Evi liderliğini korudu. Genç takımlara bakıldığı zaman ise Süper Lig’de Baf Ülkü Yurdu’nun liderliği devam ederken, Birinci Lig Kırmızı Grup’ta Mehmetçik, Beyaz Grup’ta ise Bostancı Bağcıl liderlik koltuğunda oturuyor.

A takımlarda liderler değişmedi

K-Pet Süper Lig’de liderliği geçtiğimiz haftalarda Baf Ülkü Yurdu almıştı. Baf Ülkü Yurdu, bu haftayı lider tamamlayan ekip oldu. Birinci Lig Kırmızı Grup’ta 7’nci hafta maçları da tamamlanırken Düzkaya 56 puanla liderliğini sürdürdü. Ligin Beyaz Grubu’nda ise Girne Halk Evi ‘centilmen’ takım örnek olma konusunda önemli bir adım attı. Kırmızı beyazlı takım, 4 puanla A takımların en az puana sahip takımı olarak göze çarptı.

Baf Ülkü Yurdu gençlerde de lider

A2 Süper Lig’de de 12 hafta geride kalırken, Centilmenlig’de Baf Ülkü Yurdu, bu hafta yine lider konumunda. Birinci Lig Kırmızı Grup’da Mehmetçik 10 puanla liderlik konumunda yer aldı. Ligin Beyaz Grubu’nda ise, -3 puanla Bostancı Bağcıl liderliğini sürdürdü.

cent-17-aralik-1-001.jpg

cent-17-aralik-2-001.jpg

Bu haber toplam 1726 defa okunmuştur
Etiketler :