1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Kıyafetler ve altınların barkotları bulundu
Kıyafetler ve altınların barkotları bulundu

Kıyafetler ve altınların barkotları bulundu

48 saniye içinde maskeli iki kişi tarafından soyulan Fellahoğlu Kuyumculuk soygununda yeni gelişme…

A+A-

Soygunla ilgili günlerdir geniş çaplı soruşturma yürüten polis ekipleri ortadan kaybolan hırsızların olay günü giydiği kıyafetlere ve altınların ürün barkotlarına Lefkoşa’da boş bir arazide ulaştı.

Gönyeli Yenikent bölgesinde önceki gün sabahın ilk ışıklarında Fellahoğlu Kuyumculuk’u soyarak,2 kilo altın ve yaklaşık 60 adet kol saati çalarak kayıplara karışan hırsızlar ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Soygunla ilgili günlerdir geniş çaplı soruşturma yürüten polis ekipleri ortadan kaybolan hırsızların olay günü giydiği kıyafetlere ve altınların ürün barkotlarına ulaştı.

Lefkoşa’da boş bir arazide bulunan emareler, Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından büyük bir titizle incelemeye alındı.

Olay nasıl yaşanmıştı?

48 saniyede gerçekleştiği öğrenilen soygunda 2 kilo altın ve yaklaşık 60 adet kol saati çalınmıştı.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgide sabah 4.00 sularında gerçekleşen olayda, soyguncuların ön kapıyı kırarak içeri girdiği belirtilmişti.

Öte yandan resmi kaynaklardan açıklanmayan bilgilere göre siyah bir araba ile gelen iki maskeli soyguncunun, 48 saniye içinde soygunu gerçekleştirip gittiği öğrenilmişti.

Soygundan önce şüpheli bir taksinin, olay yerinde gözlem ve inceleme yaptığı, ardından caddeden ayrılırken selektör yakarak birilerine işaret verdiği iddia edilirken, hemen ardından iki soyguncunun siyah bir araçla kuyumcu önüne geldiği öne sürülmüşü.

Soyguncuların kapıyı iki kez tekmelediği ve kırdığı, bunun yanında da çaldığı altınları kaçarken etrafa döktüğü edinilen bilgiler arasında yer almıştı.

 

 

Bu haber toplam 4449 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler