1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KGS2 Birincisi Sarp Süey Bardak
KGS2  Birincisi  Sarp Süey Bardak

KGS2 Birincisi Sarp Süey Bardak

ELİT EĞİTİM MERKEZİ:Sarp Süey Bardak, Türk Maarif Koleji sınavında 99.5 ortalama ile birinci

A+A-

9 Haziran 2018 günü yapılan KGS 2 Sınavı sonucunda “Başarıya Giden Yol” sloganıyla eğitim  veren Elit Eğitim Merkezi öğrencileri önemli bir başarı elde etti.

KGS 1 ve KGS 2 sonucunda dershane öğrencisi Sarp Süey Bardak Türk Maarif Kolejine 99.5 ortalama ile birinci sırada girmeyi başardı ve KKTC birincisi oldu. KGS ile Elit Eğitim Merkezi’nden şu açıklama yapıldı:

“Beşinci sınıfa kayıtlı her üç öğrencimizden ikisinin başarılı olarak kolej maratonunda ipi göğüslemesi bizleri haklı bir sevince boğmuştur.

Yıl boyunca karşılaştığımız hiçbir engel bizi durduramamış her bir engel kararlılığımızı daha da güçlendirmiştir. Yaşanılan süreçte anlaşılmıştır ki; sevgi, ilgi, güven, tecrübe ve azmin aşamayacağı engel yoktur. Bu bağlamda, bize güvenerek en değerli varlıkları sevgi ve tecrübemize emanet eden kıymetli velilerimize teşekkür ederiz. Bu yolu öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile yürümekten büyük mutluluk duyduk. Öğrencilerimizin başarısında, devam ettikleri okullarda görev yapan değerli meslektaşlarımızın katkısı yadsınamaz.

Dileriz ki, minik yüreklerimizin bu başarısı ilerde kazanacakları daha büyük başarıların ilk adımı olsun. Onları görevimizi yapmanın huzuru içerisinde yeni okullarına sevgiyle uğurluyoruz”

 

Bu haber toplam 6094 defa okunmuştur
Etiketler : , ,