1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’ya yan bakılmıyor: 1-3
Kaymaklı’ya yan bakılmıyor: 1-3

Kaymaklı’ya yan bakılmıyor: 1-3

Mete Adanır Stadı’nda oynanan mücadelede Küçük Kaymaklı geriye düştüğü maçta Yalova’yı mağlup ederek serisini sürdürdü

A+A-

STAT: Mete Adanır Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler**, Sonay Dericioğlu**, Şakir Azizoğlu**

YALOVA: İrfan Özbay*, Ali Özbahar**, Mahmut İneci**, Abia Israel**, Neval Esengül*, Çağlar Toklu*  (Dk.46 Muammer Tip*), Yusuf Özbahar**, Aykut Esmerarslan**, Serkan Önet*, Erdinç Börekçi**, David Anna* (Dk.62  Emmanuel*)

K.KAYMAKLI: Ali Duvarcı**, Mehmet Kaygısız**, Serhan Önet**, Taner Bingöllü**, Çağrı Kıral**, Bayram Anday*, Herve Amani** (Dk.67 Hüseyin Adal*), Doğukan Demirman* (Dk.81 Bahadır  Göçben), Uğur Gök**, Remzi Betmezoğlu**, Odo Joshua*** (Dk.83 Mete Sağır)

GOLLER: Dk.10 Abia Israel (Yalova) Dk.16 ve 59 Odo Joshua, Dk.41 (P) Çağrı Kıral (K.Kaymaklı)

SARI KART: Dk.25 Mahmut İneci (Yalova)

K-Pet Süper Lig’in 21’inci haftasında Yalova’nın cezası nedeni ile Mete Adanır Stadı’nda Yalova ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Yalova öne geçmesine rağmen 90 dakika sonunda gülen taraf 3-1’lik skorla Küçük Kaymaklı oldu. Yalova’nın tek sayısını Abia İsrael, Küçük Kaymaklı’nın gollerini ise Joshua Odo (2) ve penaltıdan Çağrı Kıral kaydetti. Bu sonuçla K.Kaymaklı 36 puana yükselirken, Yalova ise 30 puanda kaldı  

Önemli anlar

Dk.10: Ceza sahasına birlikte girmeyi başaran Abia Israel şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi (1-0).

Dk.15: Sağ taraftan Çağrı’nın yaptığı ortaya göğsüyle topu kontrol eden Odo Joshua şık bir vuruş yaparak takımının berabarlik golünü kaydetti (1-1).

Dk.38: Çağrı’nın sağ kanattan yaptığı ortaya Remzi topu kontrol etti. Remzi yanındaki Amani’ye topu verdi. Amani vuruşunu yaptı ancak top kaleci İrfan’da kaldı.

Dk.41: Ceza sahası içinde Çağrı’ya yapılan hareket sonrasında hakem Hüseyin Eyyüpler penaltı noktasını gösterdi.

Karşılaşmanın ilk devresi 2-1’lik Küçük Kaymaklı üstünlüğüyle sona erdi.

Dk.59: Remzi’nin sağ taraftan yaptığı ortasında Amani kafası ile topu Odo’nun önüne indirdi. Odo Joshua vurdu ve top bir kez daha ağlara gitti. (1-3)

Dk.84: Küçük Kaymaklı ceza sahasına sağdan yapılan ortada Ali Özbahar’ın penaltı noktası üzerinden vurduğu kafa şutunu kaleci Ali Duvarcı, yatarak önledi.

Dk.85: Ali Duvarcı’nın elinden seken topa müdahale eden Ali özbahar’a Bahadır’ın arkadan yaptığı hareket sonrasında hakem Hüseyin Eyyüpler bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Ali Özbahar’ın kullanığı penaltı atışında kaleci Ali Duvarcı topun kesti.

Mücadele, Küçük Kaymaklı’nın 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Fotoğraf: Burhan Gürkan

 

 

Bu haber toplam 2093 defa okunmuştur