1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı’nın zirve alışkanlığı
Kaymaklı’nın zirve alışkanlığı

Kaymaklı’nın zirve alışkanlığı

Küçük Kaymaklı Kulübü Başkanı Ali Başman, son sezonlarda olduğu gibi lig ve kupada yine iddialı olduklarını vurgulayarak, “KTSYD Kupası’nı kazanıp yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi

A+A-

Necmi BELGE

Tarihinde kazandığı dördüncü lig şampiyonluğunu 2010-2011 sezonunda Ali Başman başkanlığında kazanan “Forest” ismi ile anılan Küçük Kaymaklı üç sezon sonra yeniden lig şampiyonluğu ile Federasyon Kupası şampiyonluklarına odaklandı.

“Her iki kulvarda da iddialıyız”

Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan Küçük Kaymaklı Başkanı Ali Başman, her iki kulvarda da iddialı olduklarını açıkladı.
Başkanlığı döneminde 2010-2011 sezonunda tam 26 yıl sonra, lig şampiyonluğuna ulaştıklarını anımsatan Başkan Başman, son iki sezondur lig şampiyonluğundan ve buna ek olarak 2003-2004 seonundan beri 10 yıldır da Federasyon Kupası’ndan uzak kaldıklarını belirtti.
Kendi döneminde kazanılan bir lig şampiyonluğunun Küçük Kaymaklı’ya yetmedğini dile getiren Başkan Başman,  bu şampiyonluklar için güçlü bir kadro oluşturduklarını söyledi.

“Transferler takıma uyum sağladı”
Yapılan transferlerle, her mevkii için iki tane kaliteli futbolcudan oluşan güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade eden Başkan Başman, önümüzdeki günlerde Teknik Direktör Cenk Berkalp’ın isteği doğrultusunda sadece bir yabancı forvet transfer edeceklerini açıkladı.

“İlk Hedef KTSYD Kupası”
Yapılan transferlerin takıma uyum sağladığını dile getiren Başkan Başman, futbolcuların antrenmanlarda gösterdiği performanstan ve teknik heyetten memnuniyetini dile getirirken,  ilk ciddi sınavlarını 14 Eylül 2013 Cumartesi KTSYD Kupası’nda vereceklerini ve lig öncesi takımının son durumunu görmüş olacaklarının altını çizdi.

Gerede Kampı 1-8 Eylül 2013 tarihleri arasında
Başman,  KTSYD Kupası öncesinde 1-8 Eylül 2013 tarihleri arasında Bolu Gerede’de kampa gideceklerini ve buradaki hazırlıkların ardından Kıbrıs’a dönüp, Yenicami ile KTSYD Kupası’nı oynayacaklarını belirtti.

“Ertaç konusunda resmi bir anlaşma yok”
Başkan Başman, son günlerde basına yansıyan Ertaç ‘ın Bostancı Bağcıl’a transfer konusunda ise, Bostancı Bağcıl ile sadece prensipte anlaştıklarını ve ortada resmi bir anlaşma olmadığını açıkladı.
Ertaç’ın sadece  satın alma opsiyonunu Bostancı Bağcıl’a  verdiklerini belirten Başkan Başman, B.Bağcıl’ın isteği üzerine  Ertaç’ın B.Bağcıl antremanlarına inmesine izin verdiklerini söyledi.
Başkan Başman, Ertaç’ın hala daha K.Kaymaklı’nın  futbolcusu olduğunun ve bayramdan sonra Bağcıl’ın adım atmaması halinde Ertaç Kaymaklı’da kalacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1552 defa okunmuştur
Etiketler :