1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kartaldan Barnes takviyesi
Kartaldan Barnes takviyesi

Kartaldan Barnes takviyesi

Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) Basketbol Takımı, kadrosuna kattığı yeni oyuncu Jermaine Barnes’i dün spor basınına tanıttı.

A+A-

2012-2013 Basketbol Sezonu’nu iki kupa ile kapatan, ancak bu sezona iyi bir başlangıç yapamayan Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK) Basketbol Takımı, kadrosuna kattığı yeni oyuncu Jermaine Barnes’i dün spor basınına tanıttı.
Amerikalı sporcu Craig Williams’ın yanına yine Amerikalı Jermaine Barnes’in de getirilmesiyle YAK Basketbol Takımı hedefini de yükseltti. YAK Asbaşkanı Gökhan Necipoğlu, “Öncelikli hedefimiz Play-Off’a yükselmektir” dedi ve önlerindeki dört karşılaşmadan üçünü kazanmak istediklerini belirtti.

Alp: “Büyük bir eksiği giderdik”
YAK Basketbol Takımı’ndan sezon başında takımdan ayrılanların olduğuna dikkat çeken Takım Antrenörü Ahmet Alp ise, Jermaine Barnes ile çok büyük bir eksikliğin giderildiği söyledi. Alp, “Barnes tecrübeli ve lider bir oyuncu. Bize çok yararlı olacak” şeklinde konuştu.

Barnes: “Herşey para değil”
30 yaşında ve bekar olan Amerikalı Milli Basketbolcu Jermaine Barnes, her şeyin para olmadığını ve her zaman çok büyük paraları seçmenin iyi fikir olmadığını söyleyerek, Takım Antrenörü Ahmet Alp ile olan iyi ilişkileri nedeniyle YAK’ı tercih ettiğini belirtti.
Güney Kıbrıs’tan kendisine çok telkinler geldiği için, ancak Al ile 6-7 ay konuştuktan sonra karar verdiğini söyleyen Jermaine Barnes, “Kıbrıslı Rumların neden böyle davrandıklarını anlayamadım” dedi.
Amerika dışında Sudi Arabistan, Japonya, Porto Rico ve Uruguay’da da forma giyen Jermaine Barnes, Amerika Milli Takımı ile Uzak Doğu’daki bir turnuvada milli oldu.

Bu haber toplam 1475 defa okunmuştur
Etiketler : ,