1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. Karnavalın ardından 250 torba geri dönüşüm
Karnavalın ardından 250 torba geri dönüşüm

Karnavalın ardından 250 torba geri dönüşüm

Gönüllüler, Limasol karnavalı geçit töreni sırasında, 30'u alüminyum teneke olmak üzere, toplam 250 torba geri dönüşüm malzemesi ve sprey kutularını topladı.

A+A-

Kıbrıs Dünya Arkadaşları ve “Let's Do It” tarafından gerçekleştirilen kampanya çerçevesinde gönüllüler, Limasol karnavalı geçit töreni sırasında, 30'u alüminyum teneke olmak üzere, toplam 250 torba geri dönüşüm malzemesi ve sprey kutularını topladı.
Gönüllülerin, pazar günü yer alan karnaval geçit töreninden toplam 15.000 sprey teneke topladıkları belirtildi.
İlgili basın açıklamasında gönüllülerin yürüyüşü izleyerek geri dönüşüm malzemeleri topladıkları açıklandı. Girişimcilerin Limasol Belediyesi ve diğer yetkili hizmetler için bir rapor hazırlayacakları ve 2018 yılında tekrarlanacak olan bu girişime aktif destek vermelerini isteyecekleri açıklandı.
Etkinliğin sonunda, yardım için” Cans for Kids'e” verilecek alüminyum tenekeler dışında, toplanan diğer malzemeler “Green Dot” şirketine ulaştırıldı.
Etkinliğe “Let’s Do It Cyprus”, Together Cyprus, Çevre Komisyonu Ofisi, Kıbrıs Dünya Arkadaşları, Limasol Bisiklet federasyonu, Yeşil Limasol grupları katıldı. 
 

 
Bu haber toplam 2287 defa okunmuştur
Etiketler :