1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Kalkan Villa Seçenekleri İle Kendinizi Şımartın
Kalkan Villa Seçenekleri İle Kendinizi Şımartın

Kalkan Villa Seçenekleri İle Kendinizi Şımartın

Antalya’nın en güzel yerlerinden biri olan Kalkan’da huzurlu ve şehrin koşuşturmacasından uzak bir tatil hayal edin.

A+A-

YENİDUZEN ADVERTORIAL

Antalya’nın en güzel yerlerinden biri olan Kalkan’da huzurlu ve şehrin koşuşturmacasından uzak bir tatil hayal edin. Kalkan’da kiralık villalarda hem tatilin tadını çıkarabilir hem de doğayla iç içe vakit geçirebilirsiniz. Ailenizle ve arkadaşlarınızla unutulmaz bir tatil için birçok plaj ve tarihi kentin olduğu Kalkan çok doğru bir seçim olacaktır. Kalkan kiralık villa seçenekleriyle hayalinizdeki tatile ulaşabilir, sevdiklerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Doğa ve tarihi dokunun bir arada olduğu Kalkan’da kiralık villa avantajlarını değerlendirebilir, Kalkan’ın masmavi deniziyle ferahlayabilirsiniz ya da tekne turuyla tatilinizi bambaşka boyutlara çıkarabilirsiniz.

 

Kalkan Kiralık Villa Tatili İle Konforlu Bir Tatilin Tadını Çıkarın

Antalya’da bulunan Kalkan, şehrin gidilmesi gereken noktalarından biridir. Masmavi denizi ve birçok tarihi dokusuyla gidenleri adeta bambaşka bir evrenin kapılarını açar. Kalkan villa kiralama seçenekleri için karar vermeniz birkaç nokta var. Antalya Kalkan kiralık villa alternatiflerinin iç ve dış özelliklerini de göz ardı etmemelisiniz. Örneğin; kaç odalı olmalı, havuzlu mu olsun, geniş bahçeli mi, tek banyo yeterli olur mu gibi iç ve dış ayrıntılar da size uygun villaya karar verirken unutulmaması gereken özelliklerden birkaçı. Hem doğayla iç içe, hem de şehre birkaç dakikalık mesafede olsun istiyorsanız Patara, Üzümlü ve Ortaalanı tercih edebilirsiniz. Doğanın, harika denizin ve eşsiz günbatımının bir bütün içinde olduğu Kalkan kiralık villalar ile hayalinizdeki tatili yaşayabilir, konforlu villalar ile şehrin yorgunluğunu geride bırakabilirsiniz.

 

Kalkan Kiralık Villa Seçenekleri ile Doğa Ve Huzur Bir Arada

Kalkan kiralık villalar, dört tarafı çam ormanlarıyla kaplı, sessiz sakin villaları sayesinde doğanın ve huzurun tadını doya doya çıkarabilmenize olanak sağlar. Sabah istediğiniz saatte uyanabilir, kargaşadan uzakta kuş sesleriyle güne başlayabilir, sevdiklerinizle birlikte kahvaltı keyfi ve beraber vakit geçirebilmenin tadını çıkarabilirsiniz. Kalkan kiralık villa tatili için Patara, Kalkan, Çayköy, İslamlar, Üzümlü, Akbel, Kalamar, Ortaalan, Kızıltaş, Ulugöl, Ordu, Sarıbelen, Kördere, Yeşilköy, Kömürlük Mevkii, Çavdır, Kınık’tan villa kiralayarak Kalkan’ın eşsiz doğasının keyfini çıkarabilirsiniz. Unutulmaz bir tatil anısı için Kalkan’da villa kiraladığınızda aynı zamanda birçok farklı aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz. Patara’da at turu ya da Atv turu, tüplü dalış, çeşitli su sporları yapabilir ve Kalkan’dan Kekova’ya tekne turuna çıkabilirsiniz.

 

Kalkan Villa Tatili Yapanlara Eşsiz Bir Cennet: Fırnaz Koyu

Kalkan kiralık villa tatili denilince doğayla iç içe ve huzurlu bir yer olan Yeşilköy dikkat çeken noktalardan birisidir. Kalkan kiralık villa alternatiflerinden koylarla iç içe olan Yeşilköy de seçenekler arasında. Fırnaz Koyu, Antalya’nın birbirinden eşsiz ve güzel koylarından yalnızca bir tanesi. Fırnaz Koyu, sularının berraklığı ile bilinmektedir. Masmavi deniziyle kendine hayran bırakan Fırnaz Koyu’na yakın kiralık villalar, eşsiz bir cennetin tadını çıkarabilmenize olanak tanıyor. Kalkan Yeşilköy’de bulunan konforlu ve ferah kiralık villa seçenekleri ile tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Tarihle Baş başa Bir Kalkan Tatili Rotası: Patara Antik Kenti

Arkeolojik ve tarihsel değerleri ile meşhur Patara Antik Kenti’ne yakın kiralık villalar ile tarihin içerisinde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Patara Antik Kenti, Patara kum tepeleri ve Patara plajını ziyaret ederek hem şehrin tarihi yerlerini gezebilir hem de masmavi ve berrak denizin tadını çıkarabilirsiniz. Muhteşem kumsalı ile Türkiye’nin en uzun plajı olan Patara Plajı’nı ziyaret edebilir, şansınız yaver giderse Caretta Caretta’ların yumurtlama anına şahitlik edebilirsiniz. Kalkan'da villa kiralayarak kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz villa tatili için günlük, haftalık Kalkan kiralık villa seçiminizi tatil planlarınıza uygun olacak şekilde tarih belirleyerek seçebilir; Villa Reyonu’nda bulunan yüzlerce villa arasından zahmetsizce rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Bu haber toplam 2075 defa okunmuştur