1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kaçak yollardan getirildi...
Kaçak yollardan getirildi...

Kaçak yollardan getirildi...

Akdoğan’da devriye gezen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, şüpheli gördükleri at trollisinde yaptığı kontrolde kaçak İngiliz atı tespit etti...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Akdoğan’da dün polis tarafından 1 adet kaçak İngiliz atı tespit edildi. Elde edilen bilgilere göre dün Akdoğan’da devriye gezen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri,  arkasında at trollisi çeken ED 288 plakalı aracı şüpheli görmesi üzerine konu aracı durdurdu. Konu aracın arkasında çekmekte olduğu at trollisinde narkotik ekipleri tarafından yapılan kontrolde ise 1 adet siyah İngiliz atı tespit edildi.

Polis, İngiliz atına el koyarken, atın sahibi E.O ise Dörtyol Polis Karakolu’nda sorguya alındı.

At Kıbrıs’ın güneyinden getirildi...

Elde edilen bilgilere göre polis tarafından sorguya alınan E.O’nun konu İngiliz atının Türker Oğlak tarafından Kıbrıs’ın güneyinden getirilerek kendisine verildiği yönünde sözlü beyanda bulunduğu öğrenildi.

E.O’nun sözlü beyanı üzerine İngiliz atını Kıbrıs’ın kuzeyine getirerek E.O’ya teslim eden T.O da polis tarafından sorguya alındı.

 Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada zanlının Beyarmudu’nda askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Kıbrıs’ın güneyine geçtiği ve Kıbrıslı bir Rum’dan İngiliz atını alıp yine Beyarmudu’nda askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Kıbrıs’ın kuzeyine geçirdikten sonra E.O’ya teslim ettiği tespit edildi.

T.O. Askeri Mahkemeye çıkarıldı...

Beyarmudu’nda askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Kıbrıs’ın kuzeyine İngiliz atı ithal eden T.O dün Askeri Mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı. Kıbrıs’ın güneyinden kaçak olarak getirilen İngiliz atının ise üretme çiftliğine verileceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 3262 defa okunmuştur
Etiketler : ,