1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. interal Cephe Sistemleri Estetik Görünüm ve Enerji Tasarrufu Kazandırıyor
interal Cephe Sistemleri Estetik Görünüm ve Enerji Tasarrufu Kazandırıyor

interal Cephe Sistemleri Estetik Görünüm ve Enerji Tasarrufu Kazandırıyor

Çuhadaroğlu;  sistem evi çatısı altında yer alan giydirme cephe sistemler, sürme sistemler, doğrama sistemler, kapı ve pencere sistemleri ve alüminyum aksesuarlardan oluşan alüminyum mimari sistemler ile sektöre özel çözümler sunuyor.

A+A-

YENIDUZEN ADVERTORIAL

Çuhadaroğlu;  sistem evi çatısı altında yer alan giydirme cephe sistemler, sürme sistemler, doğrama sistemler, kapı ve pencere sistemleri, kasırgaya dayanıklı sistemler ve alüminyum aksesuarlardan oluşan alüminyum mimari sistemler ile sektöre özel çözümler sunuyor. 2019 yılında Çuhadaroğlu Grup çatısında, interal adı altında birleşerek yenilikçi bir bakış açısı kazanan, geri dönüşebilir alüminyum malzemeli interal giydirme cephe sistemleri, yeni nesil özellikleri,  sürdürebilir kalkınma ve çevreye duyarlılık ilkesi ile hareket etmekte, sektördeki ihtiyaçlara çözümler sunmaktadır.

Giydirme cephe sistemleri enerji tasarrufu odaklıdır. Müşteriye özel tasarlanmakta, cephelere işlev ve görsel beğeni kazandırmaktadır. Giydirme, panel ve modüler özelliklerine göre tercihinize sunulan, interal markasının Ar-Ge ekibi ile titiz çalışmalar sonucu geliştirilen, yenilikçi tasarımları ile zenginleşen cephe sistemleri, binalarda en tercih edilen sistemler arasında yer alır.

 

interal Cephe Sistemleri Giydirme, Panel ve Modüler Seçenekleri ile Projelerinize Özgü Çözümler Sunar 

interal giydirme cephe sistemleri yapınıza beğeni kazandıran, patentli mikrokondens özelliği sayesinde yapı içinde su girişine hiçbir şekilde izin vermeyen, farklı derinliklerdeki griyaj seçenekleriyle geniş açıklık uygulamalarına olanak sağlayan, çubuk uygulama sistemlerdir. Enerji tasarrufu sağlayan cephe sistemleri, projeye göre değişebilen, 18 farklı kayıt birleşim yöntemi, özel, geniş kapak uygulamaları, 50 mm camlama, 60 mm genişliğinde çubuk uygulama yapabilme özellikleri sayesinde özel çözümler sunabilir. Giydirme cephe sistemleri, yüksek ya da düşük katlı yaşam alanlarında, farklı geometrilerdeki kapak seçenekleri ile binanıza estetik etkiler kazandırmaktadır.

Silikon cephe sistemleri,  dışardan cam görünümü sayesinde, şeffaf ve sadelik duygusu vermektedir. Sistem, özel kanala sahip ısı cam ara çıta profili ve komponentli yapısal silikon kullanılarak uygulanır. Daha az alüminyum kullanılan cam modüllerin montajı bu sayede kolaylıkla yapılabilmektedir. Kullanıcıların tamamen cam ve saydam görünüm istediği durumlar için ise interal strüktürel silikon cephe uygulamaları tercih edilebilir.  interal giydirme cephe sistemi, silikon cephe seçeneğindeki dışa açılan gizli kanatlarla, yaşam alanlarında gerekli olan havalandırma işlemini manüel veya otomatik olarak yapabiliyorken, içe açılır gizli kanat sistemiyle doğal havalandırma işlemini kullanıcının isteğine bırakabilme özelliği taşır.  Binaların yüzeyini kaplayan interal giydirme cephe sistemlerinin, yüksek ısı yalıtımı sağlaması, fark edilmeyen kanatlarla yapıya hızlı bir şekilde entegre olması, mikrokondens özelliği yani sıvı geçişine imkân vermemesi ve her projeye özgü çözümlerle uygulanması gibi çok önemli özellikleri bulunmaktadır.

interal kapaklı giydirme cephe sistemleri ile yapılarınızda, yalıtımlı, düz açılı, badem formlu, küt badem formlu gibi kapak seçenekleri tercih edebilir, binanızın dış cephesinin estetik detaylarına uygun çözümler bulabilirsiniz. Yalıtıma ihtiyaç duyulmayan coğrafyalarda tercih edebileceğiniz yarı kapaklı giydirme sistemi ile yalıtımsız, yatay ve düşey kapak kullanımıyla yapınıza uygun bir geometri yakalayarak, binanıza hoş bir zenginlik katabilirsiniz.

interal giydirme cephe sistemlerinin panel özellikli olan örneklerinde daha düşük alüminyum kullanılabilir, istenirse çelik takviyeli,  tek, çift vasistas, paralel açılımlı modeller sunulabilmektedir. Panel sistemler tek panel veya çift panel özellikli olup, kendine özgü ankraj uygulamalarıyla, rüzgar direnci bulunan bölgelerde, geniş renk kaplama seçenekleriyle bina kullanıcılarının ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilir. Dekoratif amaçlı yapılan karolaj, cam çıtası olarak adlandırılır. interal ‘in modüler özellikli olan cephe sistemleri ile binanızın dış görünümüne uyumlu ince ve estetik karolajlar seçebilir, yaşadığınız şehrin ya da bölgenin siluetine uyum sağlayabilirsiniz. . www.interal.com.tr web sitemizden, yurtiçi ve yurtdışı satış ekibimizden destek alabilirsiniz.

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur