1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘İkamet izinsiz’ 4 kişi daha tutuklandı
‘İkamet izinsiz’ 4 kişi daha tutuklandı

‘İkamet izinsiz’ 4 kişi daha tutuklandı

‘İkamet İzinsiz’ 4 kişi tutuklandı.

A+A-

‘İkamet İzinsiz’ 4 kişi tutuklandı. Polisten verilen bilgiye göre, dün ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetim ve kontroller sonucunda; ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet ettiği tespit edilen 4 kişi tutuklandı.

 

Çamlıköy’de ani ölüm

Çamlıköy’de 64 yaşındaki Özcan Çevik kalmakta olduğu evinde dün, ölü olarak bulundu. Çevik’in cansız bedeni üzerinde doktor tarafından yapılan dış muayenede, darp ve cebir izinde rastlanmadı.

 

Kanunsuz uyuşturucu madde (hintkeneviri ve kokain) tasarrufu

Girne’de, dün, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında, İ.B’nin (E-54) tasarrufunda yaklaşık 20 gram ağırlığında hintkeneviri türü ile yaklaşık 16 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare olarak alındı. İ.B tutuklandı.

 

Sahte pasaportla güneye geçmek istedi, tutuklandı

Lefkoşa’da dün14.30 sıralarında Lokmacı geçiş noktasında, adanın kuzeyinden güneyine geçiş yapmak isteyen S.D’nin (K-24) tasarrufunda bulundurduğu başka bir şahıs adına düzenlenmiş pasaportu, görevli memura vererek, belgede adı geçenin kimliğine bürünüp, sahtekarlıkla kayıt temin etmeye teşebbüs ettiği tespit edildi. S.D tutuklandı.

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
Etiketler :