1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İftira attı tutuklandı
İftira attı tutuklandı

İftira attı tutuklandı

Kendisine tecavüz ettiği gerekçesi ile V.A.’ya iftira atan N.B., tutuklandı.

A+A-

Lefkoşa’da kendisine tecavüz ettiği gerekçesi ile V.A’ya iftira atarak polise şikâyet eden zanlı N.B., pişman olup gerçekleri polise anlatıp teslim oldu. Zanlı bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren Müfettiş Muavini Songül Aki, olguları aktardı.

Polis, zanlının 28 Aralık tarihinde Lefkoşa'da meydana gelen "Fesat Karıştırma'" suçuna methaldar olduğunu belirtti.

Polis, zanlının 25 Aralık tarihinde Lefkoşa Polis Müdürlüğü Kadına Karşı Şiddete Müdahale Şubesi'ne gelerek, kendisini darp etmesine sinirlendiği gerekçesiyle gerçekte doğru olmadığını bildiği halde erkek arkadaşı V. A.’ın 24 Aralık tarihinde kendisine cinsel tecavüzde bulunduğuna dair polise yalan bir ifade vererek Fesat Karıştırma suçunu işlediğini belirtti.

Polis, zanlının erkek arkadaşı V.A.'nın ceza evine girip çıktıktan sonra çok değiştiğini, ne yapacağı belli olmadığı için ondan kurtulmak maksadıyla kendisine tecavüz ettiği yalanını söylediğini belirttiğini anlattı.

Polis, zanlının TC ve KKTC vatandaşı olup 1 çocuk annesi olduğunu ve zanlının tahkikata etki edebilecek bir durumu mevcut olmadığından davalarında hazır bulunması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Cenkay İnan, zanlının ileride görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, KKTC’de muteber 2 kefilin 100’er bin TL kefalet senedi imzalaması ve haftada 1 gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2793 defa okunmuştur
Etiketler :