1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Her şeyin bir ilki vardır”
“Her şeyin bir ilki vardır”

“Her şeyin bir ilki vardır”

Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Başkanı Ali Başman, “İki yıldır ligde gece oynadığımız maçlarda galibiyet yaşayamadık ancak Cuma akşamı Yenicami ile oynayacağımız maç bizim için bir ilk olacak” dedi

A+A-

Hüseyin KIRAL
2011 yılının Ocak ayında Süper Lig temsilcisi Küçük Kaymaklı’ya ikinci kez başkan olan Ali Başman, iki sezondur ligde oynadıkları tüm gece maçlarında mağlup olduklarını, ancak Cuma akşamı oynayacakları lider Yenicami maçını kazanıp kendisi için de ilk olacağının altını çizdi.
Ali Başman, ikinci kez başkan olduğu Küçük Kaymaklı’da takımı ile birlikte şampiyonluk yaşarken, hiçbir gece maçını da kazanmadıklarını belirtti.
Başkan Başman, Yenicami maçı ile bu şansızlıklarını kıracaklarını ve maçı kazanıp ilk yarıyı da lider tamamlayacaklarını belirtti. Küçük Kaymaklı kupa mücadelesinde gece oynadığı maçlarda galibiyet sevincini yaşarken, ligde galibiyet sevinci yaşayamamıştı.

Raif tamam, Sabri sakat
Cuma akşamı saat 18.00’de oynanacak olan Yenicami maçı için Küçük Kaymaklı takımı tam kadro olarak çalışmalara dünden itibaren başladı. Küçük Kaymaklı’da Raif Selden’in sakatlığının iyileşmesi ve geçtiğimiz hafta sonu Yeni Boğaziçi maçında haftalar sonra, sonradan da olsa oyuna dahil edilmesi sevindirici haber olurken, geçtiğimiz hafta yapılan idmanlarda sakatlığı nükseden Sabri Selden’in bu maçta oynamayacak olması üzüntü yarattı.

Bu haber toplam 1660 defa okunmuştur
Etiketler :