1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hatalıyım, özür dilerim”
“Hatalıyım, özür dilerim”

“Hatalıyım, özür dilerim”

Sermaye pozisyonları televizyondan izledikten sonra bu kararı aldığını belirtti.

A+A-

 

Telsim Süper Lig’in 19’uncu haftasında Lapta’ya mağlup olan Türk Ocağı’nda antrenör Hakan Sermaye maç sonrasında maçın hakemi Fehim Dayı’ya yönelik yapmış olduğu eleştirilerden dolayı özür diledi. Sermaye pozisyonları televizyondan izledikten sonra bu kararı aldığını belirtti. Sermaye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Geçtiğimiz hafta Lapta'da oynanan, Lapta ile TOL maçı sonrası bağlanmış olduğum spor programlarında, maçın hakemi olan Fehim Dayı ve MHK'ya karşı yapmış olduğum eleştirileri, pazar akşamı birçok futbol programını izledikten sonra, özellikle pozisyonlara yönelik, Fehim Dayı'ya karşı yapmış olduğum eleştirilerde hatalı olduğumu farkına vararak, kendisinden özür dilemeyi bir zorunluluk hissettim.

“Bazen duygularımıza yenik düşüyoruz”
“Gerçi maç sonunda pozisyonlara yönelik aşırı bir tepkim olmasada, takım olarak bulunmuş olduğumuz durumdan dolayı, üzerimizdeki aşırı baskı ve stresin bizleri çok gerdiği, ve bazen duygularımıza yenik düştüğümüz bir gerçek. Bu sebepten, sezonun ilk yarısında Lefke maçında yaşadıklarımızdan sonra, bu maçımıza Fehim Dayı'nın atanması bizleri çok tedirgin etmiştir. Tabii bu tedirginlikte, haklılığımızda ne derecede doğru olduğumuz tartışılsada, pazar akşamı özellikle programınızı izledikten sonra, tedirginliğimizin boşuna olduğunu anlamış oldum.

“Biz kendi işimize bakacağız”
“Pek tabii ki, siz değerli spor yazarlarımızında, bu düşüncelerimde etkiniz büyük ve sizlerede teşekkür ediyorum. Bu sebeple, bu maçtanda kendimize, ve en önemliside ben kendime ders çıkararak, TOL takımının bulunduğu kötü durumdan çıkarmak için, biz kendi işimize bakacağız. Sözlerime son verirken, bir konuyada değinmek istiyorum. Futbol hakemsiz olmaz, fakat hakemlerimizde lütfen daha dikkatli olarak, ligimizde artık ateşten haftalara girerken, maçların sonucuna etki edecek hataları yapmamaya dikkat etmek açısından, çok iyi hazırlanmalarının gerekliliğini hatırlatmayı bir fayda görüyorum”

Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur
Etiketler : ,