1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. "Hangisi Babası"na büyük ilgi
Hangisi Babasına büyük ilgi

"Hangisi Babası"na büyük ilgi

MAGEM Tiyatro ekibi, “ Hangisi Babası” isimli komedi oyununu büyük bir kalabalık karşısında sahneledi…

A+A-


  Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM)Tiyatro ekibi “ Hangisi Babası” isimli 2 perdelik komedi oyunu Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahneledi.
   2 Mart 2013 tarihinde sahnelenen oyuna tiyatro severlerin de katılımı yoğun olurken, gösterimin ardından oyunun yönetmenliğini yapan Sami Yakar, gösterime katılan tiyatro severlere ve katkılarından dolayı MAGEM’e teşekkürlerini bildirdi.
   İzleyenlerin büyük beğeni duyduğu komedi oyununda, John Smith İngiltere’de bir taksi şoförüdür. Aynı anda iki kadınla evli olan John Smith’in iki eşinin de bundan haberi yoktur.
   Her iki kadından da 19 ve 20 yaşlarında iki çocuğu olan Smith’in, çocukları bir gün internette tanışırlar ve görüşmeye karar verirler.
  Smith, çocuklarının tanışmasını önlemek için komşusu ve kiracısı olan Stanley’le çok karmaşık bir çaba verişi sergilenmektedir.
   MAGEM Tiyatrosu’nun Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde 9-23 Mart tarihleri arasındaki her Cumartesi oyunlarını sergilemeye devam edeceği açıklanırken, oyunlara katılmak isteyenlerin gerekli bilgiye 365-27-60 ve 0542- 882-61-26 numaralı telefonlardan ulaşabilecekleri bildirildi.

Bu haber toplam 1449 defa okunmuştur