1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. “Hangi maksatla buradalar tespit edilemedi”
“Hangi maksatla buradalar tespit edilemedi”

“Hangi maksatla buradalar tespit edilemedi”

Ülkede kaçak olarak kaldığı tespit edilen ve mahkemeye çıkarılan zanlı haberleri gelmeye devam ediyor. Dün yakalanan 14 kaçağın ardından bugün de yabancı uyruklu üç zanlı, tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı. “Hangi maksatla buradalar tespit edilemedi”

A+A-

Ülkede kaçak olarak kaldığı tespit edilen ve mahkemeye çıkarılan zanlı haberleri gelmeye devam ediyor. Dün yakalanan 14 kaçağın ardından bugün de yabancı uyruklu üç zanlı, tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.
“Hangi maksatla buradalar tespit edilemedi”

Mahkemede meseleyle ilgili olarak iki ayrı yeminli şahadet veren polis memurları Hüseyin Ergüleç ve Kozal Debreli, zanlılar W.U., F.S.ve S.E. M.’nin  ülkede ikamet izinsiz bulunmak suçundan methaldar olduğunu söyledi. Polis memurları, mesele ile ilgili olarak tahkikatın yeni başladığını belirterek, zanlıların K.K.T.C'de hangi maksatlar ile bulunduğunun henüz tespit edilemediğini mahkemeye aktardı. Mesele ile ilgili olarak alınması gereken ifadeler olduğunu belirten polis memurları,  tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların bir gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Cenkay İnan, zanlıların bir gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur
Etiketler :