1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Hamitköy'ün başarısı için çalışacağız”
“Hamitköy'ün başarısı için çalışacağız”

“Hamitköy'ün başarısı için çalışacağız”

Üst üste iki maçta hat-trick yaparak 6 gol kaydeden Muhammet Savaşçı, Hamitköy’ün başarısı için çalışacaklarını söyledi.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy forması giyen ve üst üste iki maçta hat-trick yaparak 6 gol kaydeden Muhammet Savaşçı, Hamitköy’ün başarısı için çalışacaklarını söyledi.

Yenidüzen’e konuşan Savaşçı, son 2 haftada Hamitköy'ün oynadığı Ozanköy ve Mesarya karşılaşmalarında üst üste hat-trick yaparak dikkatlerini üzerine çekerken, Türkiye kariyerini bitirip Kıbrıs’ta futbol oynadığı için çok mutlu olduğunu, Hamitköy'ün başarısı için sezon sonuna kadar ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

“Burada olmaktan çok mutluyum”

Golcü futbolcu teknik direktör Ahmet Sakallı nezaretinde takım arkadaşları ile çok iyi çalıştıklarını söylerken, genç bir ekip olduklarını, her maça aynı önemi verdiklerini ifade etti.

Ligde denk güçlerin olduğunu söyleyen Muhammet, rakibin adının önemli olmadığını, önemli olanın takım olarak sergileyecekleri performans olduğunu söyledi.

Son olarak Birinci Lig'in Türkiye amatör liglerine göre daha çok heyecan verici olduğunu söyleyen Muhammet, burada olduğu için mutlu olduğunu Hamitköy olarak ligi istedikleri yerde bitireceklerini umu ettiğini ifade etti.

yeniduzen-satin-aliniz-976.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 1782 defa okunmuştur
Etiketler :