1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gülcan yeni sezondan umutlu
Gülcan yeni sezondan umutlu

Gülcan yeni sezondan umutlu

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’in kapısından dönen G.Birliği’nde başkan Mustafa Gülcan kulübün 80’inci yılı olması nedeni ile hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti

A+A-

Ersin Orkoz
Geçtiğimiz sezon play out maçları ile Süper Lig’e çıkmayı başaramayan Gençler Birliği, yeni sezonda bu hedefine ulaşmak istiyor. G.Birliği başkanı Mustafa Gülcan kulübün 80’inci yılı olması nedeni ile hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.
“2012-2013 sezonunda takımızı kurarken, ilk yıl için hedefimiz öncelikle birlik içinde güzel ve başarılı bir sezon geçirmekti” diyen Gülcan, “Çok güzel geçen sezonun ardından play off maçlarında Süper Lig’e çıkma şansını kayıp ettmiştik. Geçen sezonda sezonun geç açılmasından dolayı başımıza gelen sıkıtıntıları bu sene yine yaşamamak için sezona 15 Temmuzda başlama kararı aldık. Fakat bu seneninde diğer yıllarından farkı kulübümüzün 80. yılı olmasıdır. Bu yüzen hedefimiz direk şampiyonluk olarak belirledik” dedi.

Piro’ya güveniyorum
Gençler Birliği’nin yeni hocası Mustafa Piro ile hedef olan şampiyonluğa ulaşacaklarından emin olduğunu belirten G.Birligi kulüp başkanı Mustafa Gülcan geçtigimiz sene ise yanında olan teknik heyete ve yönetimde çok teşekkür ettiğini belirtti.

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur