1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Göz Alıcı Renkleri ile Neon Tabela Yapımı
Göz Alıcı Renkleri ile Neon Tabela Yapımı

Göz Alıcı Renkleri ile Neon Tabela Yapımı

İşletmeler arası rekabet ortamlarının bir hayli artması reklam ve tanıtım ürünlerine olan ilgiyi de en üst seviyelere çıkarmaktadır.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 

İşletmeler arası rekabet ortamlarının bir hayli artması reklam ve tanıtım ürünlerine olan ilgiyi de en üst seviyelere çıkarmaktadır. Özellikle gece geç saatlere kadar hizmet veren işletmeleri için neredeyse zorunluluk haline gelen neon tabelalar renkli ışıkları sayesinde kitlelerin dikkatlerini üzerine çekmektedir.

Açık hava reklamcılığında sıklıkla tercih edilen neon tabela imalatı iç ve dış mekânlarda kullanım olanağı sağlamaktadır. İç mekân neon tabelalar genellikle dekoratif amaçlı kullanılsa da dış mekân neon tabela çeşitleri işletmenin bilinirliğini arttırmak ve günün her saatinde dikkat çekmesi için tasarlanmaktadır. Neon tabela üretimi konusunda en iyi firmalardan biri olarak İstanbul2un her ilçesine hizmet sunmaktayız.

Neon tabelalar ayrıca günümüzde ev dekorasyonlarında, çocuk odalarının ışıklandırılmasında, parti ve organizasyonlarda oldukça sık kullanılmaktadır. Sizlerde neon tabela çeşitleri ile göz alıcı renklerde mekânlarınızı ışıklandırabilirsiniz. Gece kulübü, eğlence mekânı, kafe, restoran, gece geç saatlere kadar hizmet veren her işletme tarafından kullanılabilen tabela çeşitlerindendir.

Neon Tabelaların Özellikleri ve Fiyatları

r1-016.jpg

Neon tabelalar el işçiliği kullanılarak yapılan özel üretim yapılan tabela çeşitleridir. Bu tabela üretiminde cam çubuklar ısıtılarak şekil verilir ve içleri gazla doldurularak keyifli renklere sahip olur. Neon tabela üretimi yapan firmamız Baskı Hizmetinden fiyat teklifi alabilirsiniz. Tüm görsel çalışmalarınız neon tabela ile çözüme kavuşmaktadır.

Işıklı tabelalar arasında en sık tercih edilen neon tabelalar tüm renkleri bir ayara getiren keyifli reklam çalışmalarından biridir. Dekoratif yapısı sayesinde iş yaşamının en sık tercih edilen reklam çalışmasıdır.

Karanlık ortamlarda ve gece geç saatlerde renk seçimleri ile kusursuz bir görüntü sunar. İstenilen şekli alabilen bu küçük cam çubuklar harfler arasında siyah boşluklar yaratmaması ve logoların net ve büyük görünmesinden dolayı sıklıkla tercih edilir. Dış mekân kullanımlarında iyi bir izolasyon ile uzun süreli kullanım olanağı sağlaması da büyük avantajlardan biridir.

Neon tabela fiyatları bakımından en avantajlı fiyatlar ve kolay ödeme yöntemleri hakkında bilgi sahibi olmak için Baskı Hizmeti web sitemizden iletişime geçerek bilgi edinebilirsiniz. En iyi neon tabela yapımı ve örnek çalışmaları için sayfamızdan çalışmalarımıza göz atabilirsiniz.

 


 

 

 

Bu haber toplam 7737 defa okunmuştur